Obnoviť stránku

Saloos Argan & Hyalurónové sérum (35 ml)

4,9 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Saloos Argan & Hyalurónové sérum (35 ml)

Hýčkajte svoju pleť anti-age sadou od Saloos. Extra Bio Arganový olej doplňuje hyalurónové sérum pre maximálnu hydratáciu a vyhladenie pleti. Sada obsahuje Saloos Extra Bio Arganový olej 20 ml a Saloos hyaluronové Sérum 15 ml.

Extra Bio Arganový olej

Ak túžite mať vo svojej kozmetickej taštičke niečo naozaj vzácneho, doprajte si luxusnú starostlivosť v podobe Bio Arganového oleja. Tento vzácny olej s neobvykle vysokým obsahom prírodného vitamínu E má antioxidačné účinky a chráni pleť pred voľnými radikálmi. Poskytuje hydratáciu a výživu všetkým typom pleti. Je vhodný na vrásky, proti predčasnému starnutiu pokožky a priaznivo pôsobí aj na vysušenú či problematickú pokožku alebo na pleť so sklonom k začervenaniu. Arganový olej si hravo poradí aj so starostlivosťou o strie a pokožku podráždenú po holení.

Kľúčové vlastnosti Saloos Extra Bio Arganového oleja

  • Veľmi vzácny olej s antioxidačnými účinkami
  • Vhodný pre všetky typy pleti
  • Čisto prírodný olej lisovaný za studena
  • Chráni pokožku pred voľnými radikálmi
  • Bio Arganový olej bojuje proti predčasnému starnutiu pleti
  • Skvelý na pokožku so sklonom k tvorbe strií
  • Stará sa o pleť po holení

Zloženie:
100 % bio arganový olej

Použitie:
Primerané množstvo oleja jemne vmasírujte do pokožky tela, do vlasov, či na nechty a nechajte vstrebať. Arganový olej môžete použiť aj ako olej do kúpeľa alebo môžete pridať pár kvapiek do svojho obľúbeného šampónu či krému.

Hyalurónové Sérum

Hyalurónové sérum Saloos obsahuje vyvážený komplex dvoch druhov 100 % kyseliny hyalurónovej na okamžité a zároveň dlhodobé omladenie pleti. Nízkomolekulárna kyselina hyalurónová má dlhodobý účinok na pleť, zatiaľ čo vysokomolekulárna zaistí okamžitý efekt. Okamžite hydratuje, vyhladzuje povrch pleti, aktívne pôsobí proti vzniku vrások a dokáže minimalizovať drobné jazvy. Kyselina hyalurónová v najvyššej možnej koncentrácii chráni bunky pred oxidatívnym stresom a zmierňuje podráždenie pleti. Patentovaný komplex Fucocert podporuje regeneráciu pokožky a navracia jej sviežosť a žiarivý vzhľad. Vďaka ľahkej konzistencii sa hyalurónové sérum Saloos rýchlo vstrebáva a umožňuje ihneď aplikovať ďalšiu starostlivosť.

Kľúčové vlastnosti Hyalurónového Séra Saloos

  • Vyvážený komplex dvoch druhov 100 % kyseliny hyalurónovej
  • Nízkomolekulárna kyselina hyalurónová pôsobí dlhodobo
  • Vysokomolekulárna kyselina hyalurónová má na pleť okamžitý efekt
  • Sérum hydratuje, vyhladzuje povrch pleti, pôsobí proti vzniku vrások a minimalizuje drobné jazvy
  • Patentovaný komplex Fucocert podporuje obnovu pokožky a dodáva jej svieži a žiarivý vzhľad
  • Hyalurónové sérum Saloos sa pýši certifikátom CPK (Certifikovaná prírodná kozmetika)

Zloženie:
Aqua, Pentylene Glycol, Sodium hyaluronate, Panthenol, glycerol, Biosaccharide Gum-1, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Glyceryl Caprylate.

Použitie:
Nanáša sa ráno a večer na vyčistenú pleť ako podklad pre ďalšiu starostlivosť, ktorú podporuje a súčasne neruší žiadnou vôňou.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 35 ml

Určenie

Určenie Dámske

Balenie

Počet ks v balení 2 ks
Obsah balenia Pleťový olej, Sérum
Kód:  VBAL7669
Produktové číslo:  8594031335795
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07