Obnoviť stránku

SALOOS Akne bioakívne sérum 20 ml

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
10,90 €

SALOOS Akne bioakívne sérum 20 ml

Pleťové sérum sa javí ako ideálna voľba, po ktorej siahnete, ak chcete pleti dodať intenzívnu a okamžitú starostlivosť. Toto balenie sa môže pochváliť objemom 20 ml. Zaistí maximálnu regeneráciu vašej pokožky. Je radené k prírodným a BIO produktom. V prípade, že máte radi kozmetiku rastlinného pôvodu, určite budete týmto sérom nadšení. Toto pleťové sérum budete používať ako denné aj nočné.

Dôležité vlastnosti pleťového séra SALOOS Akne bioakívne sérum 20 ml

  • Pleťové sérum využijete na zdravý a krásny vzhľad pleti
  • Objem pleťového séra SALOOS dosahuje 20 ml
  • Podieľa sa na regenerácii pleti
  • Použite: na deň aj noc
  • Najlepšie pre vekovú skupinu Pre všetky vekové kategórie

Zloženie

Aqua (Voda), Bio Aloe Barbadensis Leaf Extract (Bio extrakt z listov aloe vera), Pentylene Glycol (Hydratačná látka z cukrovej trstiny), Glycerín (Hydratačná látka), Arginín/Lyzín Polypeptide (Aktívna látka), Rubus Idaeus Leaf Extract/Ribes Nigrum Leaf Extract (Aktívna látka z listov maliníka a čiernych ríbezlí), Saccharomyces Ferment Lysate Filtratrate (Súčasť aktívnej látky), Sodium Hyaluronate (Sodná soľ kyseliny hyalurónovej), Leptospermum Petersonii Oil (Esenciálny olej z Lemon Tea Tree), Melissa Officinalis Oil (Esenciálny olej z medovky), Sclerotium gum (Súčasť prírodnej gelujúcej zložky Siligel TM), Citrus Bergamia Peel Oil (Esenciálny olej z bergamotu), Salvia Officinalis Oil (Esenciálny olej zo šalvie lekárskej), Mentha Piperita Oil (Esenciálny olej z mäty piepornej), Citral**, Citric Acid (Kyselina citrónová), Sorbic Acid (Kyselina sorbová), Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (Esenciálny olej z rozmarínu lekárskeho), Potassium Sorbate (Sorbát draselný - schválená konzervačná látka pre biokozmetiku), Sodium Benzoate (Benzoát sodný - schválená konzervačná látka pre biokozmetiku), **prirodzená súčasť esenciálnych olejov

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Bio , Prírodné, Vegan

Účinok

Účinok Upokojujúci, Na akné

Objem

Objem 20 ml

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Na deň aj noc

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi, S prírodnými zložkami
Kód:  KSPL4534
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595666007606
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14