Obnoviť stránku

S.O.S. DENTI Ochrana & rýchla úľava 75 ml

Garancia najlepšej ceny
Novinka
3,79 €

S.O.S. DENTI Ochrana & rýchla úľava 75 ml

Zubnú pastu spolu s kefkou nájdeme v každej kúpeľni. Zvoľte si takú, ktorá napĺňa vaše špecifické potreby. Zubná pasta S.O.S. DENTI je vyhľadávaná ľuďmi s citlivými zubami. Vďaka špeciálnej receptúre zmenšuje citlivosť zubov a tlmí ich prípadnú bolesť. Ak ju budete používať opakovane, urobí vašu zubnú sklovinu silnejšou a obohatí ju o ochrannú vrstvu. Zároveň urobí zuby krásne lesklé. Jedincom trpiacim na početné zubné kazy určite uľaví väčší obsah aminfluoridov, ktoré znižujú výskyt baktérií, a tým aj kazivosť zubov. Zákazníci si ju obľúbili, pretože neobsahuje sulfáty. Pre dlhodobé zdravie zubov, žiarivý úsmev a svieži dych sa oplatí používať pastu na zuby S.O.S. DENTI spolu so správne zvolenou zubnou kefkou.

Kľúčové prednosti zubnej pasty S.O.S. DENTI Ochrana & rýchla úľava 75 ml

  • Zubná pasta S.O.S. DENTI pre citlivé zuby upokojuje ich podráždenie
  • Pri častom používaní dochádza k vytvoreniu ochrannej vrstvy zubnej skloviny
  • Účinné zložky minimalizujú riziko vzniku zubného kazu
  • Je bez obsahu sulfátov
  • Pasta na zuby S.O.S. DENTI udrží zuby zdravé pre krásny úsmev

Zloženie

GLYCERÍN, AQUA, HYDRATOVANÝ OXID KREMIČITÝ, POTASSIUM NITRATE, HYDROXYAPATITE, ZINC COCO-SULFATE, AROMA*, CELLULOSE GUM, PVM / MA COPOLYMER, BETAINE, SODIUM CARBONATE, CI 77891, SODIUM saccharine, TETRASODIUM PYROPHOSPHATE, GLUCOMANNAN, LIMONENE, EUGENOL, LINALOOL. *contiene menta da agricoltura biologica

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre citlivé zuby

Vlastnosti

Vlastnosti Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom, Bez sulfátov
Kód:  ZUB2144
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8002140041303

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08