Obnoviť stránku

Rowenta MP7200

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Rowenta MP7200

Rada sa staráte o svoje nechty? Konečne môžete mať pedikúru aj manikúru ako zo salónu, a to vďaka unikátnej sade Rowenta MP7200 manikúra a pedikúra 10 v 1, ktorá vás prekvapí množstvom kvalitných doplnkov. Už na prvý pohľad vás upúta elegantným puzdrom z kvalitného materiálu, v ktorom je okrem samotného prístroja tiež 7 rôznych nadstavcov z nerezovej ocele, z ktorých si vždy môžete vybrať ten, ktorý je pre vás práve ideálny. Rowenta MP7200 manikúra a pedikúra 10 v 1 ďalej disponuje praktickou LED diódou, možnosťou zvoliť si z dvoch rýchlostí a ďalšími vychytávkami, ako je napríklad čistiaca kefka, penové oddeľovače prstov, či špachtľa na zatlačenie kožtičky. To všetko pre dokonale upravené nechty.


Kľúčové vlastnosti sady Rowenta MP7200 manikúra a pedikúra 10 v 1

  • Pevné a kvalitné puzdro súpravy Rowenta MP7200
  • Možnosť pripojiť na AC adaptér
  • Prístroj Rowenta MP7200 disponuje praktickou LED diódou
  • Možnosť zvoliť si z dvoch nastavení rýchlosti a siedmich nadstavcov
  • Sada Rowenta MP7200 pre perfektnú úpravu nechtov ako zo salónu
     

Balenie obsahuje:
Prístroj, AC adaptér, 7 nadstavcov z nehrdzavejúcej ocele (zafírový disk s jemným zrnom a s hrubým zrnom, zafírový kužeľ, leštiaci kužeľ, frézka plamienkového tvaru, guľatá frézka, valcová zafírová frézka), čistiaca kefka, 2 penové oddeľovače prstov, špachtľa na zatlačenie kožtičky



Kód:  ROWMP720
Produktové číslo:  MP7200F0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18