Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Rovus Spray mop ružový

5 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Rovus Spray mop ružový

Mop je vynikajúci pomocník na upratovanie nielen domácnosti. Pri vytieraní sa nemusíte ohýbať či drhnúť podlahu ručne. Ku klasickému mopu zvyčajne potrebujete nádobu s vodou, ktorá môže byť na niektorých miestach prekážkou. Možností, ako sa pri vytieraní vedra s vodou zbaviť, je zaobstarať si moderný rozprašovací mop Rovus Spray, s ktorým ľahko vyčistíte aj ťažko dostupné miesta. Mop v ružovom farebnom vyhotovení je opatrený plastovou nádržkou na vodu s objemom 350 ml, ktorá je prichytená k hliníkovej tyči zakončenej plastovou rukoväťou. Nádržku naplníte vodou, popr. môžete pridať obľúbený čistiaci prípravok, a mop je pripravený na vytieranie. Pomocou rozprašovača docielite čistenia podlahových krytín len s malým množstvom vody. Mop sa tak hodí na vytieranie aj laminátových podláh. Mop je opatrený hlavicou otočnou o 360°, preto s ním vyčistíte aj horšie prístupné miesta. S rozprašovacím mopom Rovus upracete svoje miestnosti jednou rukou rýchlo a s minimálnou námahou.

Kľúčové vlastnosti rozprašovacieho mopu Rovus Spray

  • Moderný rozprašovací mop Rovus s otočnou hlavicou
  • Plastová nádobka na vodu s objemom 350 ml
  • Ergonomický rozprašovač v hornej časti hliníkovej násady na pohodlné ovládanie
  • Ľahká odnímateľná rukoväť s mäkkým povrchom
  • Dýza mopu regulujúca vlhkosť podľa potreby
  • Otočná hlavica mopu o 360°
  • Nízka hmotnosť mopu na jednoduché ovládanie jednou rukou
  • Vysoká absorpčná schopnosť vankúšikov
  • Odnímateľné vankúšiky s možnosťou výmeny
  • Jednoduchá údržba mopových vankúšikov (pranie v práčke)
  • Mop vhodný na čistenie všetkých typov podlahových krytín – laminát, linoleum, dlažba, mramor
  • Kvalitné mopové vankúšiky s rozmermi 39 × 13 cm

Rozprašovací mop sprevádzkujete v štyroch krokoch

Rozprašovací mop Rovus Spray ľahko uvediete do chodu v štyroch krokoch. Najskôr do nádobky nalejete vodu, popr. pridáte čistiaci prostriedok a pripevníte ju k násade mopu. Stlačíte rozprašovač v hornej časti mopu a môžete začať vytierať. Podľa typu podlahovej krytiny a intenzity jej znečistenia regulujete množstvo použitej vody.

S mopom Rovus Spray upracete rýchlo, kvalitne a bez námahy

Kvalitné mopové vankúšiky z mikrovlákna vynikajú svojou vysokou absorpčnou schopnosťou a umývanú plochu zbavia všetkých nečistôt už po prvom zotretí. Po vytrení podlaha uschne behom chvíľky a zostane krásne lesklá. Rozprašovací mop Rovus tak ocenia najmä domácnosti s laminátovými podlahami. Mopové vankúšiky sú odnímateľné, vysoko odolné a ľahko ich vyperiete v práčke.

Skvelý pomocník pre rodiny s domácimi miláčikmi

Rozprašovací mop Rovus Spray si obľúbia najmä domácnosti s deťmi a domácimi miláčikmi. Pri upratovaní s týmto mopom stačí použiť obyčajnú vodu, popr. pridať ekologický čistiaci prostriedok. Materiál mopových vankúšikov sa postará o to, že na podlahách nezostanú žiadne vlákna a nečistoty. Upratovanie s rozprašovacím mopom je tak maximálne hygienické a ocenia ho aj ľudia trpiaci alergiou alebo astmou.

Materiál čistiacich vankúšikov:
80 % polyester, 20 % polyamid
Rozmery mopu:
43 × 14,5 × 120 cm
Hmotnosť:
0,82 kg


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Plochý mop

Vlastnosti

Rozstrek vody Áno
Vymeniteľný nadstavec Áno
Materiál tyče Plast, Kov
Vedro súčasťou balenia Nie
Žmýkacia časť na držadle Nie
Súprava Nie
Šírka záberu 39 cm
Žmýkací kôš Nie
Kód:  ROVMO187
Produktové číslo:  7630033936187
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03