Obnoviť stránku

RITUALS Homme Invigorating Routine Medium Set 485 ml

3,5 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
44,90 €

RITUALS Homme Invigorating Routine Medium Set 485 ml

Potešte svoje telo aj zmysly darčekovou kozmetickou súpravou RITUALS Homme Invigorating Routine Medium Set. V sade nájdete celkovo 4 produkty. Môžete sa tešiť na sprchovú penu, šampón 2 v 1 a umývací prostriedok na telo, telové mlieko proti vysúšaniu a parfumovanú vodu L' essentiel. Produkty sú previazané omamnou vôňou cédrového dreva a vďaka obsahu vitamínu E bude pokožka skvele hydratovaná. Súprava je skvelým tipom na darček najmä pre mužov.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady RITUALS Homme Invigorating Routine Medium Set

  • Súprava značky RITUALS
  • V súprave nájdete celkovo 4 produkty
  • Obsahuje sprchovú penu, 2 v 1 šampón a umývací prostriedok, telové mlieko a parfumovanú vodu
  • Produkty sú previazané vôňou cédrového dreva
  • Súprava je skvelým tipom na darček najmä pre mužov

Zloženie

Homme šampón a telový umývací gél 2 v 1: voda/voda, laurethsulfát sodný, kokos-glukozid, kokamidopropylbetain, polysorbát 20, glycerín, disodný undecylénamido MEA-sulfosukcinát, chlorid sodný, parfumácia/vôňa 2, Charco prášok, olej z listov Mentha Arvensis, panthenol, pantolaktón, polyquaternium-10, hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chlorid, chlorid horečnatý, mentyllaktát, propylénglykol, glyceryl oleát, tokoferol, hydrogenované palmové glyceridy, citrát, limonát, citrónan draselný, sodík sodný, Kyselina citrónová, Hydroxid sodný. Rituals Homme Dryness telové mlieko: Rituals Homme sprchová pena: voda/voda, laurethsulfát sodný, kokamidopropylbetain, izopentán, sorbitol, izopropylpalmitát, parfum/vôňa, PEG-120 metylglukóza dioleát, bután ľubokylacetát, výťažok z cédra, Guar hydroxypropyltrimonium chlorid, chlorid sodný, tokoferol, PEG-40 hydrogenovaný ricínový olej, propán, izobután, kaprylová/kaprinová triglycerid, citronellol, kumarín, linalool, limonén, benzoan sodný, kyselina citrónová, hydroxid sodný. L' Essentiel Eau de Parfum: Alcohol Denat., Parfém/Vôňa, Aqua/Voda, Linalool, Limonene, Geraniol, Coumarin, Citronellol, Citral, Eugenol, Farnezol.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske

Balenie

Počet ks v balení 4 ks
Obsah balenia Sprchová pena, Šampón, Telové mlieko

Objem

Objem 485 ml
Kód:  VBAL8534
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8719134142037
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07