Obnoviť stránku

RIMMEL LONDON Super Gel by Kate 043 Venus 12 ml

4,7 11 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,50 €

RIMMEL LONDON Super Gel by Kate 043 Venus 12 ml

Ak túžite po krásne upravených nechtoch na rukách i na nohách, ktoré sa neolúpu hneď prvé dni, ako je to pri iných lakoch zvykom, siahnite po laku na nechty RIMMEL LONDON Super Gel by Kate. Ten sa postará o skvele vyzerajúce a lesklé nechty až 14 dní, a to aj pri vysokej záťaži. Lak na nechty s dvojfázovou technológiou pre unikátnu farbu a lesk s 3 D efektom sa postará o profesionálny vzhľad nechtov. Veľmi ľahko sa nanáša a rýchlo zasychá, takže skvele šetrí čas. S lakom na nechty značky Rimmel sa budete honosiť úžasnou manikúrou aj pedikúrou každý deň.

Kľúčové vlastnosti laku na nechty RIMMEL LONDON Super Gel by Kate 043 Venus

  • Rýchloschnúci lak na nechty RIMMEL LONDON
  • Lak na nechty Rimmel vydrží až 14 dní
  • Je prispôsobený aj na veľmi vysokú záťaž
  • Rimmel London Super Gel by Kate má 3 D efekt
  • Ľahko sa nanáša a veľmi rýchlo zasychá

Použitie:
Naneste na suché, čisté a odmastené nechty a nechajte zaschnúť. Pokiaľ chcete, pridajte druhú vrstvu. Pre dlhšiu výdrž použite vrchný bezfarebný lak.

Zloženie:
BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, TOSYLAMIDE/EPOXY RESIN, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, STEARALKONIUM BENTONITE, TRIPHENYL PHOSPHATE, GLYCIDYL NEODECANOATE/PHTHALIC ANHYDRIDE/TMP CROSSPOLYMER, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, AQUA/WATER/EAU, ISOSORBIDE DICAPRYLATE/CAPRATE, SILICA, DIACETONE ALCOHOL, ETOCRYLENE, KAOLIN, HYDROXYETHYL ACRYLATE/IPDI/PPG-15 GLYCERYL ETHER COPOLYMER, ACRYLATES/DIMETHICONE COPOLYMER, PHOSPHORIC ACID, LITHOTHAMNIOM CALCAREUM EXTRACT, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, n-BUTYL ALCOHOL, MANNITOL, DIMETHICONE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, TOCOPHERYL ACETATE, POLYVINYL BUTYRAL, SOLUM DIATOMEAE/DIATOMACEOUS EARTH/TERRE DE DIATOMEES, BENZOPHENONE-1, CORALLINA OFFICINALIS EXTRACT, TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, POLYETHYLENE, CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL, BUTYLENE GLYCOL, ZINC SULFATE, MACROCYSTIS PYRIFERA (KELP) EXTRACT, HYDROLYZED CONCHIOLIN PROTEIN, METHYLPARABEN, [May Contain/Peut Contenir/+/-:TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), D&C RED NO. 6 BARIUM LAKE (CI 15850), FD&C YELLOW NO. 5 ALUMINUM LAKE (CI 19140), D&C RED NO. 7 CALCIUM LAKE (CI 15850), MANGANESE VIOLET (CI 77742), FD&C BLUE NO. 1

Parametre a špecifikácia

Typ laku

Typ laku Gélový (gél lak)

Textúra

Textúra Lesklá

Vlastnosti

Efekt Gélový, Dlhotrvajúci
Farba Červená

Objem

Objem 12 ml
Kód:  DEKO4217
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  30121263

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01