Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

RIMMEL LONDON Super Gel 097 Party Till Sunset 12 ml

5 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Novinka
6,19 €

RIMMEL LONDON Super Gel 097 Party Till Sunset 12 ml

Zakladáte si na pekne upravených nechtoch? Lak na nechty RIMMEL LONDON vám určite príde vhod. Vďaka svojmu zloženiu rýchlo schne, nebudete tak musieť čakať na zaschnutie dlhú dobu. Ak sa nechcete každý deň zaoberať opravou olúpaného laku, osvedčí sa vám práve tento variant s dlhotrvajúcim efektom. Lesklá textúra laku na nechty RIMMEL LONDON sa hodí na každú príležitosť, či už plánujete niečo konkrétne, alebo si skrátka chcete urobiť radosť.

Kľúčové prednosti laku na nechty RIMMEL LONDON Super Gel 097 Party Till Sunset 12 ml

  • Veľmi rýchlo schne
  • Lesklá textúra, s ktorou nemožno šliapnuť vedľa
  • Farba laku na nechty RIMMEL LONDON je červená
  • Dlhotrvajúci efekt
  • Lak na nehty RIMMEL LONDON je vyrobený s objemom 8 ml

Zloženie

BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, TOSYLAMIDE/EPOXY RESIN, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, STEARALKONIUM BENTONITE, TRIPHENYL PHOSPHATE, GLYCIDYL NEODECANOATE/PHTHALIC ANHYDRIDE/TMP CROSSPOLYMER, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, AQUA/WATER/EAU, ISOSORBIDE DICAPRYLATE/CAPRATE, SILICA, DIACETONE ALCOHOL, ETOCRYLENE, KAOLIN, HYDROXYETHYL ACRYLATE/IPDI/PPG-15 GLYCERYL ETHER COPOLYMER, ACRYLATES/DIMETHICONE COPOLYMER, PHOSPHORIC ACID, LITHOTHAMNIOM CALCAREUM EXTRACT, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, n-BUTYL ALCOHOL, MANNITOL, DIMETHICONE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, TOCOPHERYL ACETATE, POLYVINYL BUTYRAL, SOLUM DIATOMEAE/DIATOMACEOUS EARTH/TERRE DE DIATOMEES, BENZOPHENONE-1, CORALLINA OFFICINALIS EXTRACT, TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, POLYETHYLENE, CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL, BUTYLENE GLYCOL, ZINC SULFATE, MACROCYSTIS PYRIFERA (KELP) EXTRACT, HYDROLYZED CONCHIOLIN PROTEIN, METHYLPARABEN, [May Contain/Peut Contenir/ +/-:TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), D&C RED NO. 6 BARIUM LAKE (CI 15850), FD&C YELLOW NO. 5 ALUMINUM LAKE (CI 19140), D&C RED NO. 7 CALCIUM LAKE (CI 15850), MANGANESE VIOLET (CI 77742), FD&C BLUE NO. 1


Parametre a špecifikácia

Typ laku

Typ laku Gélový (gél lak)

Textúra

Textúra Lesklá

Vlastnosti

Efekt Rýchloschnúci, Dlhotrvajúci
Farba Červená

Objem

Objem 8 ml

Určenie

Určenie Dámske
Kód:  DEKO7595
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3616303403096

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14