Obnoviť stránku

RIMMEL LONDON Stay Matte 001 Transparent 14 g

4,8 32 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,10 €

RIMMEL LONDON Stay Matte 001 Transparent 14 g

Exkluzívny transparentný zmatňujúci púder za pár eur, ktorý vás okamžite zbaví nežiadúceho lesku a rozjasní vašu pleť. Jeho ľahučká textúra sa dobre nanáša a zmatnenie pleti vydrží až 12 hodín. Púder vyzerá po aplikácii na tvár veľmi prirodzene, perfektne zakryje nedokonalosti, neupcháva póry a ihneď po jeho použití bude vaša pleť vyzerať neuveriteľne zdravo, sviežo, rozjasnene a udržiavaná.

Kľúčové vlastnosti

  • Zmatňuje pleť
  • Vydrží až 12 hodín
  • Kryje nedokonalosti
  • Neupcháva póry
  • Ľahko sa odličuje

Luxusný púder za pár eur? Prosím, tu ho máte!

Perfektný transparentný zmatňujúci púder, ktorý odstráni lesknúce miesta na tvári, o ktoré nikto nestojí a zároveň pleť chráni pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi, dokonale zafixuje líčenie a dodá pleti neuveriteľný šmrnc. Jeho ľahučká a jemná textúra sa dobre nanáša, nevysušuje pleť a aj po opakovanej aplikácii sa nevrství. Pleť vyzerá po aplikácii púdru neuveriteľne prirodzene, sviežo, rozjasnene a udržiavaná. Majte aj vy pleť ako svetová megastar, s týmto púdrom vám to pôjde veľmi ľahko!

Aktívne látky

Púder je obohatený extraktmi z Aloe, ktoré odbúravajú voľné radikály a majú antioxidačné, hydratačné, upokojujúce a ochranné vlastnosti.

Kokosový olej pleť hĺbkovo zvlhčuje a zjemňuje bez zanechania mastných stôp. 

Typ pleti:
Vhodný pre všetky typy pleti. Mimoriadne výsledky dosahuje pri mastnej a problematickej pleti.

Odtieň: Transparent

Použitie:
Nanášajte pomocou štetca, labutienky alebo hubky na pleť ošetrenú denným krémom alebo pomocou púdru zafixujte mejkap.

Objem:
14 g

Zloženie:
Talc, Mica, Magnesium stearate, Polyethylene, Petrolatum, Phenyl Trimethicone, Dimethicone, Polybutene, Isostearyl Neopentanoate, Ethylhexyl Methoxycynnamate, Tocopheryl Acetate, Methylparaben, Cocos Nucifera(Coconut) Oil, Paraffinum Liquidum/Mineral Oil/Huile Minerale, Propylparaben, Zinc Oxide, Parfum/Fragrance, Aloe Barbadensis, Polysorbate-20, BHT, Butylphenyl, Methylpropional, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene, Carboxaldehyde, Linalool, Butylparaben (May Contain/Peut Contenir/+/-: Titanium Dioxide(CI 77891) Iron Oxides (CI 77491, CI 77492,CI 77499), Ultramarines (CI 77007)

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Púder

Špecifikácia

Typ pleti Normálna
Výdrž 9 hodín

Vlastnosti

Vlastnosti Dermatologicky testovaný
Účinok Zmatňujúci, Fixačný, Minerálny

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom

Balenie

Hmotnosť 14 g

Konzistencia

Konzistencia Kompaktná

Krytie

Krytie Ľahko krycí

Odtien

Odtien Transparent
Kód:  KSDE0997
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3607345064505
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08