Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

RIMMEL LONDON Nail Nurse 7in1 Obnovujúci lak 12 ml

Novinka
5,80 €

RIMMEL LONDON Nail Nurse 7in1 Obnovujúci lak 12 ml

Chcete mať pekne upravené nechty? Lak na nechty RIMMEL LONDON vám určite príde vhod. Vďaka zloženiu zaberie schnutie len chvíľku, takže si po nanášaní nebudete tak dlho musieť dávať prehnane pozor. Ak sa nechcete každý deň zaoberať opravou olúpaného laku, mali by ste zvoliť práve tento variant s dlhotrvajúcim efektom. Vrchný (Top Coat) lak na nechty, ktorého textúra je lesklá RIMMEL LONDON bude vyzerať dobre pri každej príležitosti, či už chystáte niečo konkrétne, alebo si len chcete urobiť radosť.

Zásadné vlastnosti laku na nechty RIMMEL LONDON Nail Nurse 7in1 Obnovujúci lak 12 ml

  • Rýchloschnúci variant
  • Lesklá textúra, s ktorou vždy zažiarite
  • Lak na nehty RIMMEL LONDON je bezfarebný
  • Dlhotrvajúci efekt
  • Lak na nehty RIMMEL LONDON dostanete s objemom 12 ml

Zloženie

ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, ALCOHOL DENAT., NITROCELLULOSE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ISOPROPYL ALCOHOL, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, ACRYLATES COPOLYMER, ETOCRYLENE, CALCIUM PANTOTHENATE, ASCORBIC ACID, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, PANTHENOL, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, SODIUM CHLORIDE, TOCOPHERYL ACETATE, GLYCERIN, CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL, PUNICA GRANATUM EXTRACT, AQUA/WATER/EAU, MYRISTOYL PENTAPEPTIDE-17, VIOLET 2 (CI 60725).

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 12 ml

Typ laku

Typ laku Vrchný (Top Coat)

Textúra

Textúra Lesklá

Vlastnosti

Efekt Rýchloschnúci, Dlhotrvajúci
Farba Priehľadná

Určenie

Určenie Dámske
Kód:  DEKO7597
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3616304789861

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09