Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

RIMMEL LONDON Nail Nurse 2 in 1 Strengthening Base Coat 12 ml

Novinka
5,80 €

RIMMEL LONDON Nail Nurse 2 in 1 Strengthening Base Coat 12 ml

Ruky na prvý pohľad každého upútajú a preto sú dôležité pekne upravené nechty. Lak na nechty RIMMEL LONDON vám určite príde vhod. Ak sa nechcete každý deň trápiť s opravou olúpaného laku, osvedčí sa vám práve tento variant s dlhotrvajúcim efektom. Podkladový (Base Coat) lak na nechty, ktorého textúra je lesklá RIMMEL LONDON vynikne pri každej príležitosti, či už chcete svoje nechty skrášliť na svadbu, dovolenku, alebo len tak pre radosť.

Kľúčové vlastnosti laku na nechty RIMMEL LONDON Nail Nurse 2 in 1 Strengthening Base Coat 12 ml

  • Lesklá textúra, s ktorou vždy zapôsobíte
  • Lak na nehty RIMMEL LONDON je bezfarebný
  • Dlhotrvajúci efekt
  • Lak na nehty RIMMEL LONDON je vyrobený s objemom 12 ml

Zloženie

ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, ACRYLATES/HYDROXYESTERS ACRYLATES COPOLYMER, NITROCELLULOSE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, TOSYLAMIDE/EPOXY RESIN, STEARALKONIUM HECTORITE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, DIMETHICONE, APIUM GRAVEOLENS (CELERY) SEED EXTRACT, CITRIC ACID, AQUA/WATER/EAU, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, AMETHYST EXTRACT, BIOTIN, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), RED 34 LAKE (CI 15880), VIOLET 2 (CI 60725), FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE (CI 77510), RED 7 LAKE (CI 15850).

Parametre a špecifikácia

Typ laku

Typ laku Podkladový (Base Coat)

Textúra

Textúra Lesklá

Vlastnosti

Efekt Dlhotrvajúci
Farba Priehľadná

Objem

Objem 12 ml

Určenie

Určenie Dámske
Kód:  DEKO7598
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3616304789809

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11