Obnoviť stránku

RIMMEL LONDON Lasting Finish 35H Hydration Boost SPF20 103 True Ivory 30 ml

8,80 €

RIMMEL LONDON Lasting Finish 35H Hydration Boost SPF20 103 True Ivory 30 ml

Prajete si mať produkt, ktorý prekryje všetky nedostatky vašej pleti? V tom prípade si nenechajte ujsť make-up RIMMEL LONDON. Vďaka praktickej pumpičke si make-up RIMMEL LONDON ľahko odmeriate. Tekutý make-up nanesiete veľmi jednoducho a rýchlo. Odtieň je stredný, hodiť sa bude teda pre pleť stredne snedého typu. Určite oceníte, že vám dlhotrvajúci make-up z pleti len tak nezmizne. Vaša tvár bude tiež chránená pred UV žiarením, a to nielen v letných dňoch. Ide o krycí make-up. Jeho obľúbenosť dopĺňa dlhotrvajúci a hydratačný účinok. Ideálny bude pre všetky typy pleti. V prípade, že ste fanúšikmi vegan kozmetiky, potom si tento make-up nenechajte ujsť.

Zásadné prednosti make-upu RIMMEL LONDON Lasting Finish 35H Hydration Boost SPF20 103 True Ivory 30 ml

  • Ochrana pleti pred škodlivým slnečným žiarením
  • Krycí make-up
  • Konzistencia make-upu: tekutá
  • Make-up RIMMEL LONDON s celkovým objemom 30 ml
  • Pre všetky typy pleti
  • Zostane na vašej pleti 32 hodín
  • Odtieň bude najlepšie sedieť stredne tmavej pleti

Zloženie

AQUA/WATER/EAU, CYCLOPENTASILOXANE, TITANIUM DIOXIDE, BUTYLENE GLYCOL, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, TALC, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, SODIUM PCA, SILICA SILYLATE, C12-15 ALKYL ETHYLHEXANOATE, MAGNESIUM SULFATE, ZINC STEARATE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, ACRYLATES/C12-22 ALKYL METHACRYLATE COPOLYMER, BISPEG/PPG-14/14 DIMETHICONE, AMODIMETHICONE, LAURETH-7, LECITHIN, TRIBEHENIN, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PHENOXYETHANOL,TRIHYDROXYSTEARIN, CHLORPHENESIN, DIMETHICONOL, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, XANTHAN GUM, PARFUM/FRAGRANCE, PENTYLENE GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, PROPYLENE CARBONATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, GLYCERIN, CITRIC ACID, FRUCTOSE, SODIUM HYDROXIDE, UREA, LAURETH-4, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, ALLANTOIN, MALTOSE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM LACTATE, SODIUM SULFATE, TREHALOSE, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, GERANIOL, BHT, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GLUCOSE, SODIUM HYALURONATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, [MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR/+/-:IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499)].

Parametre a špecifikácia

Balenie

Typ balenia Pumpička
Objem 30 ml

Typ

Typ Make-up

Špecifikácia

Špecifikácia Vegan
Typ pleti Všetky typy
Výdrž 32 hodín

Vlastnosti

Vlastnosti Dlhotrvajúci, Ochranný SPF faktor
Účinok Dlhotrvajúci, Hydratačný

Konzistencia

Konzistencia Tekutá

Krytie

Krytie Krycí

Odtien

Odtien Medium
Kód:  DEKO7681
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3616304825064

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14