Obnoviť stránku

RIMMEL LONDON Day2Night Kit

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

RIMMEL LONDON Day2Night Kit

Premýšľate, akým darčekom urobiť radosť žene? Kozmetická súprava od RIMMEL LONDON Day2Night Kit by mohla byť tá správna voľba. Súprava Day2Night Kit obsahuje ceruzku na oči Soft Kohl a maskaru Day 2 Night. Oba produkty od RIMMEL LONDON sú overenými pomocníkmi v oblasti dokonalého očného make upu a bezpochyby sa zídu každej žene, ktorá si potrpí na každodenný make up. Navyše sú umiestnené v praktickej kozmetickej taštičke.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej súpravy RIMMEL LONDON Day2Night Kit

  • Kozmetická súprava Day2Night Kit obsahuje produkty na dokonalý očný make up
  • Ceruzka na oči Soft Kohl sa ľahko nanáša na línie oka a jej ľahkým rozmazaním vytvoríte efekt dymového líčenia
  • RIMMEL LONDON Eye Liner Pencil vydrží až 12 hodín
  • Maskara Day 2 Night je vodoodolná a dokáže predĺžiť a zväčšiť objem vašich mihalníc
  • RIMMEL LONDON maskara dokáže vytvoriť prirodzený aj dráždivo zvodný vzhľad
  • Oba produkty sú umiestnené v praktickej kozmetickej taštičke

Ceruzka na oči RIMMEL LONDON Soft Kohl

Bojíte sa, že nedokážete zvýrazniť oko ceruzkou na oči, alebo na ňom vytvoriť dymový efekt? S ceruzkou na oči Soft Kohl od RIMMEL LONDON je to ľahké. Ceruzka na oči má špeciálnu voskovú štruktúru tuhy, ktorá je jemná a hladko sa kĺže po líniách očí. Po nanesení sa môže ľahko rozotrieť, a dopomôcť tak k efektu dymového líčenia. RIMMEL LONDON Soft Kohl Pencil vydrží až 12 hodín. Sofl Kohl Eye Liner Pencil je orezávacia ceruzka na oči a má vysoko pigmentovanú farbu.

Kľúčové vlastnosti ceruzky na oči RIMMEL LONDON Soft Kohl

  • Ceruzka na oči sa vďaka voskovej štruktúre tuhy veľmi ľahko nanáša
  • RIMMEL LONDON Soft Kohl sa dá rozotrieť, vytvorí tak efekt dymového líčenia
  • Eye Liner Pencil má vysoko pigmentovanú farbu
  • Vydrží bez porušenia až 12 hodín
  • RIMMEL LONDON Soft Kohl je orezávacia ceruzka na oči

Použitie:
Ubezpečte sa, že máte naostrenú ceruzku a potom ju jemnými ťahmi veďte po okraji mihalníc viečka. Končekmi prstov, alebo pomocou vatovej tyčinky zľahka rozmažte, aby ste dosiahli dymový efekt.

Zloženie:
Hydrogenated Palm Oil, Hydrogenated Coco-glycerides, Mica, Caprylic/capric Triglyceride, Tripalmitin, Talc, Propylparaben, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Glyceryl Stearate, Glyceryl Oleate, Citric Acid, [May Contain/Peut Contenir/+/-: Titanium Dioxide (CI 77891), Manganese Violet (CI 77742), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Ultramarines (CI 77007), Ferric Ferrocyanide (CI 77510), Ferric Ammonium Ferrocyanide (CI 77510), Chromium Hydroxide Green (CI 77289), Chromium Oxide Greens (CI 77288)].

Maskara RIMMEL LONDON Day 2 Night

Hľadáte maskaru, ktorá vykúzli krásne mihalnice počas dňa a pridá zvodnosť vášmu pohľadu v noci? Presne taká je RIMMEL LONDON Day 2 Night! Svojimi dvoma kefkami zabezpečuje predĺženie mihalníc. Prvou kefkou prirodzene podporí denný look a druhou kefkou sa postará o plnšie mihalnice, ktoré zvýraznia váš večerné make up. Výsledkom sú mihalnice až o 75 % dlhšie s až o 12 % väčším objemom. Vďaka šetrnému zloženiu je vodoodolná maskara Day 2 Night vhodná aj pre citlivé oči a nositeľky kontaktných šošoviek.

Kľúčové vlastnosti maskary Rimmel LONDON Day 2 Night

  • Maskara Day 2 Night sa postará o objem aj predĺženie mihalníc
  • Vďaka dvom kefkám vykúzlite s maskarou RIMMEL LONDON prirodzený denný look, alebo prenikavý zvodný pohľad, vhodný na večierok
  • RIMMEL LONDON Day 2 Night je vhodná aj pre najcitlivejšie oči a nositeľky kontaktných šošoviek

Použitie:
Pre výnimočne ultra predĺžené mihalnice si vyberte kefku LENGTH. Pre mihalnice až 15× plnšie použite kefku VOLUME. Naneste maskaru vybranou kefkou na mihalnice od korienkov až po končeky a prečešte ňou jemne mihalnice, tak aby sa oddelili jedna od druhej.

Zloženie:
Aqua/water/eau, Trimethylsiloxysilicate, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Stearyl Behenate, Cetyl Peg/ppg-10/1 Dimethicone, Propylene Glycol, Talc, Dimethicone, Sorbitan Olivate, Sodium Chloride, Glycerin, Tribehenin,trisiloxane, Methyl Behenate, Stearyl Alcohol, Methylparaben, Hydroxystearic Acid, Propylparaben, Tocopheryl Acetate, Iodopropynyl Butylcarbamate, Butylparaben, Ascorbyl Glucoside, Calcium Aluminum Borosilicate, Ceramide 2, Gossypium Herbaceum (Cotton) Powder, Hydrolyzed Wool, Serica /silk Powder/ Poudre De Soie, Retinyl Palmitate, Hdi/ Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Acrylates/carbamate Copolymer, Hydrogenated Vegetable Oil, Panthenol, Silica, Hydrogenated Olive Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Ethylene/ Methacrylate Copolymer, Collagen, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Colloidal Gold, Saccharomyces/ Platinum Ferment, Saccharomyces/silver Ferment, Hydrolyzed Keratin, Olea Europaea (Olive)Oil Unsaponifiables, Sodium Sulfate, Isopropyl Titanium Triisostearate, Phalaenopsis Lobbi Extract, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Bambusa Arundinacea Leaf Extract, Caprylyl Glycol, Sodium Benzoate, Tocopherol, Chlorphenesin, Sorbic Acid. [May Contain / Peut Contenir/+/-:iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), D&c Black No. 2 (CI 77266)].

Darčeková kozmetická säprava RIMMEL LONDON Day2Night Kit obsahuje:
1× ceruzku na oči RIMMEL LONDON Soft Kohl
1× maskaru RIMMEL LONDON Day 2 Night
1× praktickú kozmetickú taštičku

Kód:  KSDS1292
Produktové číslo:  3616302399840

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13