Obnoviť stránku

REXONA Men Williams Racing deo spray 150 ml

4,8 126 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

REXONA Men Williams Racing deo spray 150 ml

Mimoriadne výkonný antiperspirant - dezodorant v spreji pre mužov. Perfektne chráni proti poteniu aj zápachu až na 48 hodín. Predstavuje vynikajúcu ochranu aj v najvypätejších momentoch. Vďaka patentovanej technológii Motionsense reaguje priamo na pohyb a preto vždy poskytne dlhotrvajúcu ochranu proti nepríjemnému zápachu aj poteniu. V tomto dezodorante nájdete spojenie špičkovej technológie a nevšednej precíznosti.

Rexona vás nezradí

  • Mimoriadna účinnosť proti zápachu a tvorbe potu
  • Technológia Motionsense - čím viac pohybu, tým vyššia účinnosť
  • Vynikajúca ochrana aj v najvypätejších momentoch
  • Svieža vôňa
  • Neobsahuje alkohol

Motionsense

Patentovaná technológia vďaka ktorej, váš dezodorant "spozná" ako intenzívne sa pohybujete. Ide o systém unikátnych mikrokapsúl obsiahnutých v antiperspirante, ktoré sa z povrchu podpazušia pozvoľne uvoľňujú o to viac, čím ste aktívnejší. Pri pohybe dochádza k ich prelomeniu, čím sa uvoľňuje vôňa. Vďaka tomu začína antiperspirant pôsobiť v tú správnu chvíľu - teda už pred začiatkom potenia.

Použitie

Aplikujte denne na pokožku v podpazuší. Ak získate pocit slabnutia účinku, jednoducho aplikáciu opakujte. Vhodný pre všetky typy pokožky.

Kód:  DEO028
Produktové číslo:  8710908293726
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12