Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

REXONA Men Adrenaline Adventure 150 ml

4,8 123 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

REXONA Men Adrenaline Adventure 150 ml

Dezodorant Rexona Man Adventure je určená všetkým dobrodruhom, pre ktorých je pohyb neodmysliteľnou súčasťou života. Aktívna ochrana je dôležitým prvkom pri športovaní. Technológia Motionsense aktívne ničí pot aj nepríjemný zápach. Vďaka nej budete mať pocit sviežosti a sucha až 48 hodín. Dôležitým prvkom je šikovná koncepcia spreja s uzamykateľnou hlavicou.

Účinky

  • Udržuje dlhodobý pocit sviežosti
  • Aktívne bojuje proti zápachu
  • Chráni proti potu
  • Nesie príjemnú vôňu
  • Určená pre mužov

Technológia

Rexona garantuje maximálnu ochranu proti poteniu. Značka patrí medzi celosvetovo najpredávanejšie výrobky v kategórii dezodorantov a antiperspirantov. Patentovaná technológia Motionsense umožňuje byť vpredu pred mnohými výrobkami rovnakej kategórie. Vďaka mikrokapsuliam, ktoré sa z povrchu podpazušia pozvoľne uvoľňujú trením podľa toho, ako aktívny práve ste. Pri pohybe sa aktivujú a vypúšťajú vône. Chráni tak nielen pri prejavoch potenia, ale aj pri samotnom potením. Rexona predstavuje garanciu sviežosti po celý - aj ten najnáročnejší deň.

Zloženie:
Butane, Isobutane, Propane, Aluminum chlorohydrate, Cyclopentasiloxane, PPG-14 butyl ether, Parfum, Disteardimonium hectorite, BHT, Propylene carbonate, Caprylic/capric triglyceridy, Gelatin crosspolymer, Cellulose gum, Sodium benzoate, Hydrated silica, Voda, Sodium starch octenylsuccinate, Maltodextrin, Hydrolysed corn starch, Silica, Alpha-isomethyl ionone, Citral, Citronellol, Coumarin, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool

 
 
Kód:  DEO025
Produktové číslo:  8711600778535
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16