Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

REXONA Active darčeková kazeta

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

REXONA Active darčeková kazeta

Nech už hľadáte vhodný darček pre kamarátku, príbuznú či kolegyňu, touto darčekovou súpravou zaiste potešíte každú ženu. Súprava REXONA ACTIVE obsahuje sprchovací gél a antiperspirant v spreji. Prebuďte sa ráno so sprchovacím gélom REXONA Active+, ktorý je vhodný pre mužov aj ženy. Vyčistí vašu pokožku a zaistí vám dostatok energie na celý deň. Potom aplikujte antiperspirant v spreji REXONA Active Protection+, ktorý vás ochráni proti spoteniu a zápachu po dobu až 48 hodín. Antiperspirant nespôsobuje škvrny, takže zároveň chráni aj vaše oblečenie.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy REXONA ACTIVE

  • Darčeková súprava ACTIVE pre všetky aktívne ženy
  • Obsahuje sprchovací gél a antiperspirant
  • Unisex sprchový gél vám dodá energiu a sviežosť
  • Ochrana proti spoteniu a zápachu po dobu až 48 hodín s antiperspirantom REXONA
  • Antiperspirant chráni vaše oblečenie, pretože nevytvára škvrny

Zloženie

Rexona Osviežujúci unisex sprchový gél Active+:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Benzophenome-4, Citric Acid, Cocomide MEA, Disodium EDTA, Glycerin, Orchis Mascula Extract, Parfum, PPG-6, Sodium benzoate, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, CI 17200, CI 19140, CI 42090

Rexona Active Protection+ Invisible antiperspirant sprej:
Butane, Isobutane, Propane, Cyclopentasiloxane, Aluminum chlorohydrate, PPG-14 butyl ether, Parfum, Disteardimonium hectorite, Propylene carbonate, Caprylic/capric triglyceride, Gelatin crosspolymer, Cellulose gum, Sodium benzoate, Aqua, Hydrated silica, Sodium starch octenylsuccinate, Maltodextrin, Hydrolyzed com starch, Silica, BHT, Citronellol, Coumarin, Isoeugenol, Limonene, Linalool

Obsah balenia:

  • Rexona Osviežujúci unisex sprchový gél Active+ 250 ml
  • Rexona Active Protection+ Invisible antiperspirant sprej 150 ml
Kód:  VBAL0508
Produktové číslo:  8710522362259
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06