Obnoviť stránku

REVUELE Femina Ultrasoft Milk 250 ml

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

REVUELE Femina Ultrasoft Milk 250 ml

Veľmi jemný intímny gél Revuele Femina Ultrasoft Milk je špeciálne navrhnutý na každodennú hygienu citlivej pokožky v intímnej oblasti. Vyvážené pH krému je špeciálne navrhnuté tak, aby obnovilo ideálnu rovnováhu vaginálnej mikroflóry, čím účinne pomáha znižovať nepríjemné pocity a suchosť v intímnej oblasti. Ďalšie obohacujúce zložky, ako je panthenol alebo výťažok z aloe vera, pomáhajú vyladiť ideálnu hranicu hydratácie a zabraňujú vysušovaniu.

Kľúčové vlastnosti intímneho gélu Revuele Femina Ultrasoft Milk

  • Intímny gél Revuele Femina Ultrasoft Milk Intimate je určený na každodennú hygienu citlivej pokožky v intímnej oblasti
  • Jemný krém s vyváženým pH je špeciálne navrhnutý na obnovenie ideálnej rovnováhy vaginálnej mikroflóry
  • Účinne pomáha znižovať nepríjemné pocity a suchosť v intímnej oblasti
  • Panthenol a výťažok z aloe vera zabraňujú vysušovaniu

Použitie: 
Vezmite malé množstvo intímneho mlieka Revuele Femina Ultrasoft Milk do dlaní, umyte intímnu oblasť a potom dôkladne opláchnite teplou tečúcou vodou. 

Zloženie: 
Aqua, Acrylates Crosspolymer, Coco Glucoside, Capryloyl/ Caproyl Methyl Glucamide, Lauroyl/ Myristoyl Methyl Glucamide, Glycerin, Salvia Officinalis Leaf Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Triethanolamine, Styrene Acrylates Copolymer, Panthenol, Polyquaternium-7, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Parfum, Disodium EDTA, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 250 ml

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými zložkami

Určenie

Určenie Dámske

XXL balenie

XXL balení Nie

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Upokojujúci
Špecifikácia Bez obsahu alkoholu
Kód:  KSTE1502
Produktové číslo:  5060565102873

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04