Obnoviť stránku

REVUELE Femina Gentle 250 ml

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

REVUELE Femina Gentle 250 ml

Revuele Femina Gentle je špeciálne navrhnutý na každodennú hygienu citlivej pokožky v intímnej oblasti. Intimný gél s vyváženým pH a jemným, nedráždivým zložením je navyše obohatený o prebiotický komplex Bioline, ktorý pomáha udržiavať prirodzené prostredie v intímnej oblasti a zabraňuje vzniku nežiaducich mikroorganizmov. Kyselina mliečna obsiahnutá vo Femina Gentle intimate gel chráni sliznicu a vyživuje pokožku. Výťažky z nechtíka lekárskeho a panthenolu sa postarajú aj o tú najcitlivejšiu pokožku.

Kľúčové vlastnosti jemného intímneho gélu Revuele Femina

  • Revuele Femina Gentle Intimate Gel je určený na každodennú hygienu citlivej pokožky v intímnej oblasti.
  • Intímny gél s vyváženým pH a jemným, nedráždivým zložením obohateným o komplex Bioline
  • Kyselina mliečna chráni sliznicu a vyživuje pokožku
  • Výťažky z nechtíka lekárskeho a panthenolu v jemnom géle Revuele Femina sú ideálne aj pre tú najcitlivejšiu pokožku.

Použití:
Vezmite do rúk malé množstvo Revuele Femina Gentle Intimate Gel, umyte intímnu oblasť a potom dôkladne opláchnite teplou tečúcou vodou.

Složení:
Aqua, Akrylátový krížový polymér, Lauroylmetylglukamid, Glycerín, Coco Glucoside, Výťažok z kvetu Calendula Officinalis, Triethanolamín, Panthenol, Inulín, Oligosacharid alfa-glukán, Lactic Acid, Polyquaternium-7, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Parfum, Disodium EDTA, Citric Acid, Sodium Benzoate, Sorban draselný

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 250 ml

XXL balenie

XXL balení Nie

Počet kusov

Počet kusov 1 ks
Kód:  KSTE1501
Produktové číslo:  5060565102859

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14