Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

REVOLUTION Soap Styler Duo, mydlo na obočie

Kúpiť s kódom ALZADNI20
Kód bude uplatnený automaticky.
9,52 €
Garancia najlepšej ceny
11,90 €

REVOLUTION Soap Styler Duo, mydlo na obočie

Máte vo svojom okolí ženu, ktorej chcete urobiť radosť a obdarovať ju krásnym darčekom? Ak viete, že o seba rada stará a dbá na upravený vzhľad, tak s darčekovou sadou kozmetiky od REVOLUTION nešliapnete vedľa. Sada obsahuje produkty na trendový efekt nadýchaného obočia. Nájdete v ňom preto špeciálne mydlo na obočie a fixačný sprej Matte Fix Setting. So sadou Revolution Soap Styler Duo vykúzli skvele upravené obočie začiatočník aj profesionál.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady REVOLUTION Soap Styler Duo

  • Darčeková sada pre ženy
  • REVOLUTION Soap Styler Duo obsahuje produkty na trendový efekt nadýchaného obočia
  • So špeciálnym mydlom na obočie
  • Makeup Revolution Soap Styler Duo poteší fixačným sprejom
  • Sada REVOLUTION je skvelým darčekom pre každú ženu, ktorá sa o seba rada stará

Obsah balenia:
Revolution Matte Fix Setting Spray – fixačný sprej
Revolution Soap Styler Duo – mydlo na obočie

Zloženie

REVOLUČNÝ MYDLOVÝ STYLER (ZLOŽENIE): KYSELINA MYRISTIOVÁ, STEARÁT SODNÝ, PROPYLENEGLYKOL, SORBITOL, BUTYROSPERMUM PARKII (bambucké maslo), extrakt z LISTOV LISTOV ALOE BARBADENSIS (PALITIONALOE BARBADENSIS, OLEA EURORFUMEA, OLEALONÝJOLOVÝ, VOLVOCOLEVANCE, VOL., EAU), AMP-AKRYLÁTY/ALLYL METHACRYLATE COPOLYMER, PVP, ALCOHOL DENAT., FENOXYETHANOL, ETYLHEXYLGLYCERÍN (EXLATRABERÍN, PROPYLENEFCTUMFLYKISCOL, PROPYLENECUMFLYKISKOL)

Kód:  VBAL8495
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5057566640367

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08