Obnoviť stránku

REVOLUTION SKINCARE X Jake-Jamie Mint Choc Chip 50 ml

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

REVOLUTION SKINCARE X Jake-Jamie Mint Choc Chip 50 ml

Regenerujúca a vyživujúca pleťová maska REVOLUTION SKINCARE x Jake – Jamie Choc Chip dodá skúšanej a namáhanej pleti sviežosť a hydratáciu. Rozmaznávajte svoju pokožku počas zimných mesiacov s lahodnou kakaovo-mätovou maskou. Kakaové maslo pleť hydratuje a zjemňuje a mätové listy ju príjemne osviežia a zmiernia podráždenie. Doprajte svojej pleti výdatnú porciu živín s pleťovou maskou REVOLUTION SKINCARE x Jake – Jamie Choc Chip.

Kľúčové vlastnosti pleťovej masky REVOLUTION SKINCARE x Jake – Jamie Choc Chip

  • Pleťová maska Choc Chip osviežuje a vyživuje namáhanú pleť
  • Maska REVOLUTION SKINCARE je vhodná pre podráždenú pleť
  • Kakaové maslo dodá potrebnú hydratáciu
  • Mätové listy príjemne osviežia a upokoja podráždenie pleti
  • Z vône masky Choc Chip sa vám budú zbiehať slinky
  • Doprajte svojej pleti poriadnu porciu výživy s lahodnou maskou REVOLUTION SKINCARE

Aplikácia:
Naneste masku 1 až 2-krát týždenne a nechajte pôsobiť 10 až 15 minút. Potom 30 sekúnd masírujte a opláchnite dostatočným množstvom vody.

Zloženie:
Aqua (Water, Eau), Propylene Glycol, Isopropyl Myristate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Steareth-2, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Carbomer, Petrolatum, Coffea Robusta Seed Powder, Triethanolamine, Benzophenone-4, Steareth-21, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Denatonium Benzoate, Limonene, CI 19140 (Yellow 5), CI 42090 (Blue 1).

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 50 ml

Typ

Typ Umývacia

Účinok

Účinok Upokojujúci
Kód:  KSPL692
Produktové číslo:  5057566183192

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14