Obnoviť stránku

REVOLUTION SKINCARE Vitamin C Polisher 100 ml

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

REVOLUTION SKINCARE Vitamin C Polisher 100 ml

Rozjasnite svoju pleť s peelingom Vitamín C Polisher od REVOLUTION SKINCARE. Tento exfoliačný prostriedok odlupuje vrchné vrstvy pokožky ultra jemnými časticami bambusu a rozkladá make-up a nečistoty. Zloženie bohaté na aktívne látky, ako sú hroznové semienko, avokádo, broskyňové jadro a sladký mandľový olej, rozmaznáva vašu pleť a udržuje ju vyživenú a jemnú. Navyše príjemne vonia po sviežich citrusoch. Oceníte, že je peeling Vitamin C Polisher vegánsky a nebol testovaný na zvieratách.

Kľúčové vlastnosti peelingu REVOLUTION SKINCARE Vitamín C Polisher

  • Rozjasňujúci pleťový peeling od Revolution Skincare
  • Odlupuje vrchné vrstvy pokožky ultra jemnými časticami bambusu
  • Zloženie obohatené o hroznové semienko, avokádo, broskyňové jadro a sladký mandľový olej
  • Rozkladá make-up a nečistoty
  • Vitamín C Polisher zanecháva pokožku vyživenú a jemnú
  • Obsiahnutý glycerín pomáha udržiavať pleť hydratovanú
  • REVOLUTION SKINCARE Vitamín C Polisher má ľahkú sviežu citrusovú vôňu
  • Vegánsky produkt, netestované na zvieratách

Použitie:
Naneste na suchú pokožku. Pridajte trochu vody a masírujte krúživými pohybmi. Dôkladne opláchnite teplou vodou. Najlepšie výsledky dosiahnete pri použití 2 – 3krát týždenne.

Upozornenie:
Vyvarujte sa kontaktu s očami. Pokiaľ dôjde k podráždeniu, prerušte používanie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste, mimo priameho slnečného svetla.

Zloženie:
Aqua (Water, Eau), Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Stearic Acid, Vitis vinifera (Grape) Seed Oil, Glycerín, Bambusa arundinacea Stem Extract, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Prunus armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Benzyl Alcohol, Prunus Amygdalus (Sweet Almond) Dulcis Oil, Oluše Oil, Stearyl Alcohol, Xanthan Gum, Sodium Ascorbyl Phosphate, Parfum (Fragrance), Dehydroacetic Acid, Penta- Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Alcohol, Tris (Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, CI 19140 (Yellow 5), CI 16035 (Red 40)


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Vegan

Objem

Objem 100 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Typ produktu

Typ produktu Na tvár

Určenie

Určenie Pre ženy
Kód:  PLK773
Produktové číslo:  5057566263542

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01