Obnoviť stránku

REVOLUTION SKINCARE Retinol Eye Cream 15 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

REVOLUTION SKINCARE Retinol Eye Cream 15 ml

Zmiernite príznaky starnutia pokožky okolo očí pomocou krému Retinol Eye Cream od REVOLUTION SKINCARE. Tento hydratačný očný krém s obsahom retinolu pomáha obmedziť výskyt jemných liniek, vrások a nerovnomerného tónu pleti a jej textúry. Zároveň upokojuje oblasť pod očami. Zloženie obohatené o kofeín prispieva k redukcii opuchov a extrakt zo zeleného čaju obsahuje silné antioxidanty, ktoré pomáhajú vyživovať pokožku. Dodajte svojmu očnému okoliu mladistvý vzhľad s REVOLUTION SKINCARE Retinol Eye Cream.

Kľúčové vlastnosti očného krému REVOLUTION SKINCARE Retinol Eye Cream

  • Očný krém proti vráskam od Revolution Skincare
  • Zloženie s retinolom prispieva k obmedzeniu výskytu jemných liniek, vrások a nerovnomerného tónu pleti a jej textúry
  • Pomáha upokojiť oblasť pod očami
  • Obmedzuje preťaženie pleti a tvorbu škvŕn
  • Obsiahnutý kofeín pomáha redukovať opuchy
  • Dodáva očnému okoliu mladistvý vzhľad
  • REVOLUTION SKINCARE Retinol Eye Cream je bez parfumácie
  • Vegánsky produkt, nebol testovaný na zvieratách

Použitie:
Na dosiahnutie najlepších výsledkov naneste pod oči s pomocou presného aplikátora a jemne premažte smerom von pozdĺž orbitálnej kosti bez toho, aby sa pokožka naťahovala.

Upozornenie:
Tento produkt môže zvýšiť citlivosť pokožky na slnko a najmä možnosť spálenia, podľa potreby používajte opaľovací krém. Nie je vhodný pre tehotné ženy. Zamedzte priamemu kontaktu s očami. Ak dôjde ku kontaktu s očami, dôkladne ich opláchnite teplou vodou. Nepoužívajte na poškodenú alebo podráždenú pokožku. Pokiaľ dôjde k podráždeniu, prestaňte produkt používať. Uchovávajte mimo dosahu detí. Chráňte pred priamym slnečným svetlom a teplotou nad 25 stupňov.

Zloženie:
AQUA (WATER, EAU), ISOPROPYL PALMITATE, NIACINAMIDE, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, CETYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, BETAINE, HYDROGENATED POLYDECENE, VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL, PEG-100 STEARATE, POLYACRYLAMIDE, PHENOXYETHANOL, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, LACTOBACILLUS FERMENT LYSATE, PUNICA GRANATUM EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, XANTHAN GUM, C13-14 ISOPARAFFIN, CAPRYLYL GLYCOL, BISABOLOL, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LAURETH-7, LACTOBACILLUS FERMENT, POTASSIUM HYDROXIDE, POLYSORBATE 20, RETINOL, CAFFEINE, SODIUM HYALURONATE, INULIN LAURYL CARBAMATE, BHT, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, SUCROSE LAURATE, SODIUM HYDROXIDE, BHA, ISOPROPYL ALCOHOL, DISODIUM EDTA, BENZOIC ACID, DEHYDROACETIC ACID


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Vegan

Objem

Objem 15 ml

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ krému

Typ Krém

Účinok

Účinok Vyživujúci

Hmotnosť

Hmotnosť 15 g
Kód:  KSPL880
Produktové číslo:  5057566328616

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09