Obnoviť stránku

REVOLUTION SKINCARE Overnight Targeted Blemish Lotion 30 ml

5 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
10,90 €

REVOLUTION SKINCARE Overnight Targeted Blemish Lotion 30 ml

Doprajte vašej pokožke zaslúženú starostlivosť! Pleťové sérum REVOLUTION SKINCARE Overnight Targeted Blemish Lotion vám pomôže skrášliť vašu pleť. Sérum s obsahom kyseliny salicylovej a oxidu zinočnatého je vaším účinným bojovníkom  proti nedokonalostiam pleti, ako sú akné, zväčšené póry a čierne bodky. Pravidelné používanie pleťového séra REVOLUTION SKINCARE predchádza vzniku ďalších príznakov problematickej pleti. Kalamín   upokojuje podráždenú pokožku a redukuje mastnotu vstrebávaním mazu. Blahodárnu starostlivosť o mastnú a nečistú pleť počas spánku vám umožní sérum REVOLUTION SKINCARE.

Kľúčové vlastnosti pleťového séra REVOLUTION SKINCARE Overnight Targeted Blemish Lotion

  • REVOLUTION SKINCARE Overnight Targeted Blemish proti nedokonalostiam pleti a na redukciu rozšírených pórov
  • Obsahuje vysoko účinnú a zároveň šetrnú zmes kyseliny salicylovej a oxidu zinočnatého
  • Sérum REVOLUTION SKINCARE upokojuje pokožku
  • Vďaka obsahu kalamínu reguluje tvorbu kožného mazu a predchádza tvorbe akné

Použitie:
Namočte štetinky do ružového roztoku na dne fľaše a aplikujte lokálne na nedokonalosti vašej pleti. Nechajte pôsobiť cez noc. Aplikujte ako posledný krok vašej večernej starostlivosti o pleť. Ráno starostlivo zmyte. Fľašu uchovávajte vo zvislej polohe a nepretrepávajte. Pokiaľ dôjde premiešanie, nechajte prípravok pred použitím ustáliť.

Upozornenie:
V prípade neprimeraného podráždenia prestaňte používať. Nepoužívajte v oblasti očí.

Zloženie:
Isopropyl Alcohol, Aqua (Water, Eau), Zinc Oxide, Calamine, Glycerin, Salicylic Acid, Talc, Menthyl Pca, Ethylcellulose, Chlorhexidine Diundecylenate, Ci 77891 (Titanium Dioxide). ; Ingredients : Isopropyl Alcohol, Aqua (Water, Eau), Zinc Oxide, Calamine, Glycerin, Salicylic Acid, Talc, Menthyl Pca, Ethylcellulose, Chlorhexidine Diundecylenate, Ci 77891 (Titanium Dioxide)


Zloženie

ISOPROPYL ALCOHOL, AQUA (WATER, EAU), ZINC OXIDE, CALAMINE, GLYCERIN, SALICYLIC ACID, TALC, MENTHYL PCA, ETHYLCELLULOSE, CHLORHEXIDINE DIUNDECYLENATE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Vegan

Účinok

Účinok Hydratačný, Regeneračný, Na akné

Objem

Objem 30 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Vek

Vek 15+

Doba používania

Podľa doby používania Na deň aj noc

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parfumovania
Kód:  KSPL2606
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5057566126007

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02