Obnoviť stránku

REVOLUTION SKINCARE Kakadu Plum Tonic 200 ml

4,8 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

REVOLUTION SKINCARE Kakadu Plum Tonic 200 ml

V Revolution veria, že dokonalá pleť znamená dokonalý make-up, preto vytvorili vlastný rad starostlivosti o pleť. Predstavujeme vám kolekciu pleťových tonik, ktorá si poradí s každým problémom od zmiešanej cez mastnú po citlivú pleť. Ošetrujúce tonikum Revolution Skincare Kakadu Plum Tonic je k pleti šetrné a zanecháva juhydratovanú a osvieženú. Zloženie je obohatené o extrakty z kakadu slivky a kustovnice čínskej, ktoré sa o pleť starajú a glycerín, ktorý funguje ako magnet na vodu a udržuje pleť hydratovanú. Doprajte svojej pleti intenzívnu starostlivosť s Revolution Skincare Kakadu Plum Tonic.

Kľúčové vlastnosti pleťového tonika Revolution Skincare Kakadu Plum Tonic

  • Dokonalá pleť znamená dokonalý make-up
  • Tonikum Kakadu Plum sa o pleť stará a zanecháva ju hydratovanú a osvieženú
  • Extrakty z kakadu slivky a kustovnice čínskej sú veľmi starajúce
  • Glycerín uzamyká v pleti vlhkosť a chráni ju proti dehydratácii
  • 100 % vegan – bez živočíšnych zložiek, netestované na zvieratách

Zloženie:
Aqua (Water, Eau), Butylene Glycol, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Poloxamer 184, Propanediol, Glycerin, Benzyl Alcohol, Sodium Cocoamphoacetate, Disodium Cocoamphodiacetate, Parfum (Fragrance), Urea, Sodium Chloride, Dehydroacetic Acid, Buteth-3, Disodium EDTA, Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate, Lycium Chinense Fruit Extract, Phenoxyethanol, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Limonene, Sodium Benzoate, Citronellol, Potassium Sorbate, Tributyl Citrate, Alcohol, Linalool, Hydroxycitronellal, Tris (Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate.

Použitie:
Pomocou tampónu aplikujte po vyčistení pleti. Pre optimálne výsledky používajte ráno aj večer.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna, Suchá
Kód:  KSPL755
Produktové číslo:  5057566295338

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19