Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

REVOLUTION SKINCARE Hydro Bank Hydrating Mask

5 2 hodnotení
4,69 €

REVOLUTION SKINCARE Hydro Bank Hydrating Mask

Vaša pleť si zaslúži iba tie najlepšie produkty. Umožnite jej prežiť jedinečnú starostlivosť s kvalitnou maskou na pleť na tvár REVOLUTION SKINCARE. Bez ohľadu na pohlavie oceníte jej inovatívne zloženie a osviežujúcu vôňu. Účinne pôsobí na rôzne typy pleti, ktoré sú v konečnom dôsledku žiarivé a svieže. Gélová maska na pleť REVOLUTION SKINCARE sa dobre aplikuje a milo vás prekvapí jej príjemná štruktúra. Vďaka mimoriadnym účinkom aktívnych látok obsiahnutých v maske bude vaša pokožka ihneď rozžiarená, zdravá a bude pôsobiť mladším dojmom. Konečný výsledok vás príjemne prekvapí a nadchne!

Pleťová maska REVOLUTION SKINCARE Hydro Bank Hydrating Mask ...
Pleťová maska REVOLUTION SKINCARE Hydro Bank Hydrating Mask ...

Zásadné vlastnosti pleťovej masky REVOLUTION SKINCARE Hydro Bank Hydrating Mask

  • Pleťová maska na tvár REVOLUTION SKINCARE zaručí pokožke tú najlepšiu starostlivosť
  • Inovatívne zloženie osloví mužov aj ženy
  • Gélová pleťová maska vás zaujme svojou konzistenciou a jednoduchosťou aplikácie
  • Účinok masky na pleť: hydratačný
  • K aktívnym látkam patrí glycerín
  • Bude vyhovovať všetkým typom pleti
  • Objem pleťovej masky REVOLUTION SKINCARE zodpovedá 50 ml

Pocíťte skvelé výsledky pleťovej masky REVOLUTION SKINCARE

Dbajte o pravidelnú aplikáciu masky na pleť a budete prekvapení úžasnými výsledkami, ktoré môžete dosiahnuť. Hydratačná pleťová maska REVOLUTION SKINCARE napomáha udržiavať optimálnu vlhkosť pokožky a zabraňuje jej vysušovaniu.

Pleťová maska REVOLUTION SKINCARE Hydro Bank Hydrating Mask ...

Zloženie

AQUA (WATER, EAU), CYCLOPENTASILOXANE, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERÍN, KOPOLYMÉR AKRYLOYLDIMETYLTAURÁT AMÓNNY/VP, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, PHENOXYETHANOL, VINYL DIMETHICONE/METHICONE SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER, HYDROXYETYLAKRYLÁT/AKRYLOYLDIMETYLTAURÁT SODNÝ KOPOLYMÉR, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, SQUALANE, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM PCA, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, TRIETHANOLAMINE, SODIUM HYALURONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA, POLYSORBATE 60, PPG-2 DECETH-30, SORBITANIZOSTEARÁT, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, GERANIOL, SODIUM lauryl SULFATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CI 42090 (BLUE 1).

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov
Oblasť použitia Tvár

Typ

Typ Gélová

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Účinok

Účinok Hydratačný

Objem

Objem 50 ml
Kód:  KSPL4380
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5057566370127

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09