Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

REVOLUTION SKINCARE Hydrating Hyaluronic 30 ks

Garancia najlepšej ceny
20,90 €

REVOLUTION SKINCARE Hydrating Hyaluronic 30 ks

Hľadáte kvalitné produkty na udržanie zdravej a krásnej pleti? Umožnite jej prežiť jedinečnú starostlivosť s kvalitnou maskou na pleť na pery REVOLUTION SKINCARE. Je ideálna pre ženy vďaka inovatívnemu zloženiu a výnimočnej vôni. Účinne pôsobí na všetky typy pleti, obohacuje o výživu a pridáva zdravý lesk. Zlupovacia maska na pleť REVOLUTION SKINCARE má príjemnú konzistenciu a jednoducho sa rozotiera. Pre optimálnu účinnosť je vhodné ju nechať pôsobiť po dobu 15 min, pri tom si môžete dopriať čas na odpočinok a užiť si zaslúžený relax. Maska s mimoriadnymi účinkami aktívnych látok vám poskytne žiarivý a zdravý vzhľad pokožky aj mladistvý vzhľad. Budete nadšení z fantastického konečného výsledku!

Pleťová maska REVOLUTION SKINCARE Hydrating Hyaluronic 30 ks ...
Pleťová maska REVOLUTION SKINCARE Hydrating Hyaluronic 30 ks ...

Kľúčové prednosti pleťovej masky REVOLUTION SKINCARE Hydrating Hyaluronic 30 ks

  • Pleťová maska na pery REVOLUTION SKINCARE zaistí vašej pokožke ten najlepší stav
  • Inovatívne zloženie osloví najmä ženy
  • Zlupovacia pleťová maska vás zaujme svojou konzistenciou a jednoduchosťou aplikácie
  • Účinok pleťovej masky: hydratačný, vyživujúci a upokojujúci
  • Medzi najúčinnejšie látky sa radí glycerín, kyselina hyalurónová a morské riasy
  • Osvedčí sa pri všetkých typoch pleti
  • Pleťová maska pôsobí 15 min

Dosiahnite skvelé výsledky s pleťovou maskou REVOLUTION SKINCARE

Príkladná starostlivosť o pleť zahŕňa pravidelnú aplikáciu masky na pleť, čo vám prinesie úchvatné výsledky. Hydratačná pleťová maska REVOLUTION SKINCARE dopraje vašej pleti poriadnu dávku hydratácie. Je bohatá na živiny, vitamíny a antioxidanty, ktoré prispievajú k posilneniu ochranných schopností pokožky proti vonkajším agresorom. Pomáha redukovať podráždenie a začervenanie pokožky.

Pleťová maska REVOLUTION SKINCARE Hydrating Hyaluronic 30 ks ...

Zloženie

AQUA (WATER, EAU), GLYCERÍN, METHYLPROPANEDIOL, CHONDRUS CRISPUS (CARRAGEENAN) EXTRACT, CHLORID DRASELNÝ, SODIUM HYALURONATE, CERATONIA SILIQUA (CAROB) GUM, SUCROSE, Cinnamomum CASSIA BARK EXTRACT, Punica granatum FRUIT EXTRACT, BETA-GLUCAN, SOLUBLE COLLAGEN, ALLANTOIN, XANTHAN GUM, CELLULOSE GUM, PEG-60 HYDROGENOVANÝ RICÍNOVÝ OLEJ, POLYESTER-3, DISODIUM EDTA, HYDROXYACETOPHENONE, 1,2-HEXANEDIOL, GLYCERYL CAPRYLATE, BUTYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERÍN, manózu, GLUKÓZA, PARFUM (FRAGRANCE), CI 45410 (RED 28), CI 77491 (IRON OXIDES).

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Maska

Určenie

Určenie Pre ženy
Oblasť použitia pery

Typ

Typ Zlupovacia

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Upokojujúci

Doba pôsobenia

Doba pôsobenia 15 min
Kód:  KSPL3732
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5057566541510

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06