Obnoviť stránku

REVOLUTION SKINCARE Gold Eye Hydrogel Hydrating Eye Patches with Colloidal Gold 60 ks

4,7 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
16,90 €

REVOLUTION SKINCARE Gold Eye Hydrogel Hydrating Eye Patches with Colloidal Gold 60 ks

Potrebujete osviežiť očné okolie po prebdenej noci? Máte za sebou náročné obdobie a pred sebou akciu, na ktoré chcete vyzerať sviežo, pôvabne, proste najlepšie ako to ide? Vyskúšajte očnú masku Gold Eye Hydrogél REVOLUTION SKINCARE. Obsahuje veľa výživných a hydratačných zložiek, ktoré vašu tvár zaručene rozžiari. Koloidné zlato a rastlinný kolagén zaistí vypnutie pleti, hydratačný komplex svieži vzhľad. S očnou maskou Gold Eye hydrogél REVOLUTION SKINCARE budete vyzerať pôvabne a prežiarené ako po báječnej dovolenky.

Kľúčové vlastnosti očnej masky Gold Eye hydrogél REVOLUTION SKINCARE

  • Očná maska Gold Eye hydrogél REVOLUTION SKINCARE osvieži, vyživí a vypne očné okolie
  • Hydratačné vankúšiky obsahujú koloidné zlato, hydratačný komplex a rastlinný kolagén
  • Perfektnú hydratáciu zaisťujú tiež glycerín, alantoín, extrakt z morských rias a kyselina hyaluronová
  • Vďaka očnej maske Gold Eye hydrogél REVOLUTION SKINCARE budete vyzerať sviežo a oddýchnuto dokonca aj po prebdenej noci

Ako používať očnú masku Gold Eye hydrogél REVOLUTION SKINCARE?

Opatrne vyberte špachtľou vankúšiky a priložte ich na čistú a suchú pleť pod očami širšou stranou smerom k vnútornému kútiku. Nechajte očnú masku Gold Eye hydrogél REVOLUTION SKINCARE pôsobiť 10 až 15 minút pre perfektný výsledok. Potom môžete vankúšiky vyhodiť. Sérum z očnej masky Gold Eye hydrogél REVOLUTION SKINCARE, ktoré vám zostane na koži, nestierajte, ale jemne ho vklepte do pleti.

Zloženie:
Aqua (Water, Eau) Glycerin, Methylpropanediol, Chondrus Crispus Extract, Sodium Hyaluronate, Soluble Collagen, Colloidal Gold, Allantoin, Potassium Chloride, Ceratonia Siliqua (Carob) Gum, Sucrose, Xanthan Gum, Cellulose Gum, Synthetic Fluorphlogopite, Tin Oxide, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Disodium Edta, Hydroxyacetophenone, 1,2-Hexanediol, Glyceryl Caprylate, Ci 77891 (Titanium Dioxide), Ci 77491 (Iron Oxides

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Určenie

Určenie Pre ženy
Oblasť použitia Oči

Typ

Typ Zlupovacia

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Normálna

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Proti opuchom/kruhom pod očami, Vyhladzujúci

Doba pôsobenia

Doba pôsobenia 15 min
Kód:  KSPL956
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5057566631778

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08