Obnoviť stránku

REVOLUTION SKINCARE Glycolic & Aloe Essence Spray 100 ml

REVOLUTION SKINCARE Glycolic & Aloe Essence Spray 100 ml

Rozjasnite svoju pleť pomocou Glycolic & Aloe Essence Spray od Revolution Skincare. Sprej obsahuje kyselinu glykolovú, ktorá podporuje regeneráciu pleti a navyše je obohatený o extrakt z aloe vera, ktoré pomáha upokojiť pokožku. Ak budete sprej uchovávať v chladničke, poskytne vám extra osvieženie – napríklad v teplých letných dňoch. Vďaka spreju Glycolic & Aloe Essence bude vaša pleť svieža, jasná a žiarivá. Produkt má certifikát Cruelty Free, ktorý zaručuje, že finálny produkt ani použité ingrediencie neboli testované na zvieratách.

Kľúčové vlastnosti pleťového spreja REVOLUTION SKINCARE Glycolic & Aloe Essence Spray

  • Sprej pre jasnú a žiarivú pleť
  • Obsahuje kyselinu glykolovú, ktorá podporuje regeneráciu
  • Zloženie obohatené o extrakt z aloe vera pomáha upokojiť pokožku
  • Poskytuje príjemné osvieženie v priebehu dňa
  • Cruelty free certifikát – produkt ani použité ingrediencie neboli testované na zvieratách

Použitie:
Obsah fľaštičky dôkladne pretrepte, zatvorte oči a nastriekajte na tvár z cca 20 centimetrovej vzdialenosti. Aplikujte na čistú pleť a vyhnite sa kontaktu s očami. Nepoužívajte na podráždenú pleť. Pre lepšie osvieženie uchovávajte sprej v chladničke.

Zloženie:
Aqua (Water, Eau), Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Glycerin, Phenoxyethanol, Glycolic Acid, Sodium Hydroxide, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Benzoate, CI 19140 (Yellow 5), CI 16035 (Red 40)


Parametre a špecifikácia

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Minimalizácia pórov
Kód:  KSPL2598
Produktové číslo:  5057566146487

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02