Obnoviť stránku

REVOLUTION SKINCARE Cooling Aloe, 9 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

REVOLUTION SKINCARE Cooling Aloe, 9 ml

Osviežte unavené a opuchnuté očné okolie a dajte zbohom vačkom pod očami s gélom REVOLUTION SKINCARE Cooling Aloe. Chladivý očný gél obsahuje aloe vera a výťažok z uhorky, vďaka čomu rozžiari váš pohľad. Glycerín a ružový extrakt udržujú v tenkej pokožke vlahu a robia ju hodvábne jemnú. Doprajte unaveným očiam vzpruhu vďaka očnému gélu REVOLUTION SKINCARE Cooling Aloe.

Kľúčové vlastnosti očného krému REVOLUTION SKINCARE Cooling Aloe 9 ml

  • Očný krém na redukciu opuchov a tmavých kruhov pod očami
  • Osviežuje unavené a opuchnuté očné okolie
  • REVOLUTION SKINCARE Cooling Aloe obsahuje aloe vera a výťažok z uhorky, vďaka tomu rozžiari váš pohľad
  • Glycerín a ružový extrakt udržujú v tenkej pokožke vlahu a robia ju hodvábne jemnú
  • Doprajte unaveným očiam vzpruhu vďaka očnému gélu REVOLUTION SKINCARE Cooling Aloe
  • Jednoduchá aplikácia vďaka precíznemu aplikátoru
  • Vhodný pre vegánov

Použitie:
Pre dosiahnutie najlepších výsledkov jemne aplikujte v oblasti pod očami, pozdĺž orbitálnej kosti bez toho, aby sa koža príliš naťahovala.

Zloženie:
AQUA (WATER, EAU), CETEARYL ALCOHOL, ISOPROPYL MYRISTATE. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, HYDROGENATED ETHYLHEXYL OLIVATE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, NIACINAMIDE, PHENOXYETHANOL, XANTHAN GUM, HYDROGENATED OLIVE OIL UNSAPONIFIABLES, POLYACRYLAMIDE, MICA, GLYCERIN, C13-14 ISOPARAFFIN, HYDROGENATED CASTOR OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, LAURETH-7, ASCORBYL TETRAISOPALMITATE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FRUIT EXTRACT, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CI 77163 (BISMUTH OXYCHLORIDE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE) CI 77491 (IRON OXIDES), CI 19140 (YELLOW 5).


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ krému

Typ Gel

Účinok

Účinok Hydratačný, Proti opuchom/kruhom pod očami
Kód:  KSPL825
Produktové číslo:  5057566263009

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16