Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

REVOLUTION SKINCARE Charcoal Therapy 100 g

Garancia najlepšej ceny
6,70 €

REVOLUTION SKINCARE Charcoal Therapy 100 g

Trápi vás akné, hoci už dávno nie ste v puberte? Potom vyskúšajte čistiace mydlo REVOLUTION SKINCARE Charcoal Therapy. Ako názov Charcoal Therapy napovedá, mydlo obsahuje čierne uhlie. Tento prírodný zázrak pomáha absorbovať nečistoty a prebytočný maz z pokožky. Obsiahnutý glycerín potom pokožku hydratuje a bambucké maslo ju zanechá úžasne hebkú. Chcete urobiť niečo nielen pre seba, ale aj pre prírodu? Používaním tuhého mydla spotrebujete menej vody a obalov ako s bežnými čistiacimi prostriedkami. Čistiace mydlo REVOLUTION SKINCARE Charcoal Therapy je vegánske.

Kľúčové vlastnosti čistiaceho mydla REVOLUTION SKINCARE Charcoal Therapy

  • Mydlo obsahuje čierne uhlie absorbujúce nečistoty a prebytočný maz
  • Glycerín v mydle REVOLUTION SKINCARE Charcoal Therapy hydratuje pokožku
  • Bambucké maslo zanecháva pokožku hebkú
  • Čistiace mydlo REVOLUTION SKINCARE Charcoal Therapy je vegánske

Použitie čistiaceho mydla Charcoal Therapy REVOLUTION SKINCARE

Opláchnite si tvár a nechajte ju zľahka navlhčenú. Následne napeňte mydlo REVOLUTION SKINCARE Charcoal Therapy a starostlivo si s ním ráno aj večer vyčistite tvár.

Zloženie

Sodium Palmate, Palmojadrový kernelát sodný, Aqua (Water, Eau), Glycerín, Sodium Chloride, Activated Charcoal Powder, Thymus Vulgaris (Thyme) Leaf Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citric acid, Sodium Hydroxide, Linalool

Parametre a špecifikácia

Typ pleti

Typ pleti Mastná, Problematická, Všetky typy

Typ produktu

Typ produktu Mydlo
Typ mydla Tuhé

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Hmotnosť

Hmotnosť 100 g
Kód:  KSPL3752
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5057566263863

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11