Obnoviť stránku

REVOLUTION SKINCARE Biodegradable Dry Skin Sheet Mask Sada 3 ks

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

REVOLUTION SKINCARE Biodegradable Dry Skin Sheet Mask Sada 3 ks

Starostlivosť o problematickú pleť nikdy nebola jednoduchšia. Trojbalenie plátienkových masiek Revolution Skincare biodegradable Dry Skin obsahuje tri rôzne pleťové masky napchaté kľúčovými ingredienciami na starostlivosť o suchú pleť. Extrakt z bambusu hydratuje a vyživuje, výťažok z ananásu pomáha zjemniť a rozjasniť suchú pleť bez života a vitamín E zjemňuje a hydratuje pokožku. Jednoducho si vyberte, na ktorý problém sa chcete zamerať, a zbavte sa ho s tou správnou maskou. Súprava pleťových masiek Revolution Skincare biodegradable Dry Skin má všetko, čo potrebujete na starostlivosť o suchú pleť.

Kľúčové vlastnosti súpravy pleťových masiek Revolution Skincare Biodegradable Dry Skin

  • Tri rôzne masky na tri rôzne problémy spojené so suchou pleťou
  • Plátienkové masky Revolution Skincare sú biologicky rozložiteľné
  • Výťažok z bambusu hydratuje a vyživuje
  • Extrakt z ananásu zjemňuje a rozjasňuje suchú pleť bez života
  • Vitamín E pokožku hydratuje a zjemňuje
  • Súprava masiek Biodegradable Dry Skin má všetko, čo potrebujete pre suchú pleť
  • 100 % vegan – bez živočíšnych zložiek, netestované na zvieratách

Zloženie:
Bambusová maska:
Aqua (Water, Eau), Dipropylene Glycol, Methylpropanediol, Glycereth-26, Hydroxyethyl Urea, Bambusa Vulgaris Water, Centella Asiatica Extract, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Allantoin, Hydroxyethylcellulose, Carbomer, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Tromethamine, Disodium EDTA, Hydroxyacetophenone, 1,2-Hexanediol, (Parfum) Fragrance, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Maska s vitamínom E:
Aqua (Water, Eau), Dipropylene Glycol, Methylpropanediol, Glycereth-26, Hydroxyethyl Urea, Beta-Glucan, Camellia Sinensis Leaf Extract, Rosa Centifolia Flower Water, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Hydroxyethylcellulose, Carbomer, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Tromethamine, Disodium EDTA, Hydroxyacetophenone, 1,2-Hexanediol, Parfum (Fragrance), Linalool, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Ananásová maska:
Aqua (Water, Eau), Dipropylene Glycol, Methylpropanediol, Glycereth-26, Hydroxyethyl Urea, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Allantoin, Hydroxyethylcellulose, Carbomer, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Tromethamine, Disodium EDTA, Hydroxyacetophenone, 1,2-Hexanediol, Parfum (Fragrance), Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Použitie:
Rozložte masku a rozprestrite po tvári. Nechajte pôsobiť 10 až 15 minút. Zlúpnite masku a vmasírujte zvyšné sérum do pokožky.


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Vegan

Typ

Typ Textilná

Typ pleti

Typ pleti Suchá

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Zjemňujúci
Kód:  PLK781
Produktové číslo:  5057566295352

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16