Obnoviť stránku

REVOLUTION SKINCARE Biodegradable Dehydrated Skin Sheet Mask Sada 3 ks

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

REVOLUTION SKINCARE Biodegradable Dehydrated Skin Sheet Mask Sada 3 ks

Starostlivosť o problematickú pleť nikdy nebola jednoduchšia. Trojbalenie pleťových masiek Revolution Skincare Biodegradable Dehydrated Skin obsahuje tri rôzne pleťové masky napchaté kľúčovými ingredienciami na starostlivosť o suchú a dehydratovanú pleť. Extrakt z brusníc pleť hydratuje a osviežuje. Kyselina hyalurónová dokáže viazať až tisícnásobok svojej váhy vo vode a udržuje tak pleť dlhodobo hydratovanú. A čierny čaj má antioxidačné a hydratačné účinky. Jednoducho si vyberte, na ktorý problém sa chcete zamerať, a zbavte sa ho s tou správnou maskou. Sada pleťových masiek Revolution Skincare Biodegradable Dehydrated Skin má všetko, čo potrebujete pre starostlivosť o suchú a dehydratovanú pleť.

Kľúčové vlastnosti sady pleťových masiek Revolution Skincare Biodegradable Dehydrated Skin

  • Tri rôzne masky na tri rôzne problémy spojené s vysušenou pleti
  • Pleťové masky Revolution Skincare sú biologicky rozložiteľné
  • Extrakt z brusníc hydratuje a osviežuje
  • Kyselina hyalurónová viaže vodu v pleti pre dlhodobú hydratáciu
  • Čierny čaj má antioxidačné a hydratačné účinky
  • Sada masiek Biodegradable Dehydrated Skin má všetko, čo potrebujete pre suchú pleť
  • 100 % vegan – bez živočíšnych zložiek, netestované na zvieratách

Zloženie:
Maska s čiernym čajom:
Aqua (Water,Eau), Dipropylene Glycol, Methylpropanediol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Carbomer, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Tromethamine, Xanthan Gum, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Disodium EDTA, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, (Parfum) Fragrance, Linalool, Butylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.

Brusnicová maska:
Aqua (Water, Eau), Dipropylene Glycol, Methylpropanediol, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract, Carbomer, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Tromethamine, Xanthan Gum, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Disodium EDTA, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Parfum (Fragrance), Butylene Glycol.

Maska s kyselinou hyalurónovou:
Aqua (Water, Eau), Dipropylene Glycol, Methylpropanediol, Glycereth-26, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Nelumbo Nucifera Root Extract, Pachyrhizus Erosus Root Extract, Brassica Oleracea Botrytis (Cauliflower) Extract, Malva Sylvestris (Mallow) Leaf Extract, Cetraria Islandica Extract, Allantoin, Xanthan Gum, Carbomer, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Tromethamine, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Disodium EDTA, Parfum (Fragrance), Butylene Glycol.

Použitie:
Rozložte masku a rozprestrite po tvári. Nechajte pôsobiť 10 až 15 minút. Zlúpnite masku a vmasírujte zvyšné sérum do pokožky.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Vegan

Typ

Typ Textilná

Typ pleti

Typ pleti Suchá

Účinok

Účinok Hydratačný
Kód:  PLK779
Produktové číslo:  5057566295390

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13