Obnoviť stránku

REVOLUTION Relove Volume Lilac Mascara

4,6 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,19 €

REVOLUTION Relove Volume Lilac Mascara

Ak máte riasy, ktoré sú prirodzene svetlé, alebo naopak slabé a málo výrazné, dobre vám poslúži maskara REVOLUTION. Špeciálne zloženie dokáže zahusťovať riasy a poskytnúť im plnosť a dych vyrážajúci objem. Úzka tvar kefky predstavuje jeden z dôležitých komponentov pre precízne nanášanie maskary na oči. Láka vás otestovať originálny look? Fialová farba maskary REVOLUTION vám umožní sa kreatívne vyšantiť. Farebnú maskaru môžete použiť na festivaly, kostýmové bály alebo ďalšie špeciálne udalosti, kedy chcete vytvoriť výnimočný a extravagantný vzhľad. Objem maskary REVOLUTION je 10 ml.

Maskara REVOLUTION Relove Volume Lilac Mascara ...
Maskara REVOLUTION Relove Volume Lilac Mascara ...

Zásadné prednosti produktu REVOLUTION Relove Volume Lilac Mascara

  • Maskara REVOLUTION dokáže vyzdvihnúť vaše riasy aj celý pohľad
  • Zahusťuje a zaistí riasam maximálny objem
  • Kefku charakterizuje úzka tvar
  • Farba: fialová
  • REVOLUTION maskara disponuje objemom 10 ml
  • Ide o dekoratívne produkt

Zloženie

AQUA (WATER, EAU), ACRYLATES COPOLYMER, PROPYLÉNGLYKOL, STEARIC ACID, COPERNICIA CERIFERA WAX (CARNAUBA WAX, CIRE DE CARNAUBA), CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX, CIRE MICROCRYSTALLINE), SILICA, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, VP / EICOSENE COPOLYMER, TRIETHANOLAMINE, CETEARYL ALCOHOL, XANTHAN GUM, Simmondsia chinensis (JOJOBA) SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77742 (MANGANESE VIOLET).

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne

Typ

Použitie Mihalnice
Typ Klasická
Špecifikácia Dekoratívne

Kefka

Tvar Úzka

Objem

Objem 10 ml

Efekt

Efekt Objem

Farba

Farba Fialová
Kód:  DEKO6178
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5057566589703

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08