Obnoviť stránku

REVOLUTION Relove Colour Play Motivate 5,20 g

4,4 15 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,10 €

REVOLUTION Relove Colour Play Motivate 5,20 g

Farby na bežné denné láčenie? Presne tie nájdete v paletke očných tieňov REVOLUTION Relove Colour Play Motivate. Ide o šesť starostlivo vybraných odtieňov, ktoré sa vzájomne dopĺňajú a dajú sa výborne kombinovať. Zamatovo jemná textúra tieňov sa na očnom viečku dobre rozmazáva a tieňuje a umožní vám vytvoriť očarujúce líčenie. Celkom štyri teplé odtiene sýto hnedých a krémových farieb sú doplnené neutrálnymi béžovými odtieňmi. Paletka očných tieňov REVOLUTION Relove Colour Play Motivate je celá v matnej verzii a je cenovo veľmi priaznivá tak, aby si ju mohol dovoliť naozaj každý.

Kľúčové vlastnosti paletky očných tieňov REVOLUTION Relove Colour Play Motivate 5,20 g

  • Paletka očných tieňov REVOLUTION Relove Colour Play Motivate
  • Celkom šesť starostlivo vybraných odtieňov, ktoré sa vzájomne dopĺňajú a dajú sa výborne kombinovať
  • Zamatovo jemná textúra tieňov sa na očnom viečku dobre rozmazáva a tieňuje
  • Teplé odtiene sýto hnedých a krémových farieb
  • Vrátane neutrálnych béžových odtieňov
  • Paletka očných tieňov REVOLUTION Relove Colour Play Motivate je celá v matnej verzii

Zloženie:
Odtiene 1, 3, 6: MICA, TALC, MAGNESIUM STEARATE, SILICA, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, DIMETHICONE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE. [+/- MAY CONTAIN (PEUT CONTENIR): CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 16035 (RED 40), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77007 (ULTRAMARINES)].

Odtieň 2: MICA, TALC, MAGNESIUM STEARATE, POLYETHYLENE, SILICA, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, DIMETHICONE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, PHENOXYETHANOL, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, CAPRYLYL GLYCOL, TIN OXIDE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491 (IRON OXIDES).

Odtiene 4, 5: MICA, TALC, MAGNESIUM STEARATE, SILICA, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, DIMETHICONE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE. [+/- MAY CONTAIN (PEUT CONTENIR): CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 45410 (RED 27)].

Použitie:
Očné tiene nanášajte na očné viečko pomocou štetca, alebo prsta. Pre dlhšiu odolnosť naneste pod očné tiene najskôr podkladovú bázu.


Parametre a špecifikácia

Farba

Odtieň farieb Béžový

Počet tieňov

Počet tieňov Paletka (5 a viac)

Balenie

Typ balenia Paletka
Hmotnosť 5,2 g
Kód:  DEKO5165
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5057566496896

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06