Obnoviť stránku

REVOLUTION PRO Ultimate Soft Brown

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

REVOLUTION PRO Ultimate Soft Brown

Značka REVOLUTION prichádza s fixačným gélom na obočie ultimate v odtieni Soft Brown, ktorý sa hodí najmä pre nositeľky hnedých vlasov. Tento gél dodá obočiu prirodzenú farbu, tvar a dokonale ho zafixuje. Gél zostane na obočí až neuveriteľné tri dni! Skosenou kefkou ľahko orámujete a zvýrazníte obočie. Pomocou špirálovitej kefky potom naneste gél na obočie, čím vytvoríte efekt objemu a plného obočia. Ultimate Gel dodá obočiu farbu pre prirodzený efekt a chĺpky sú zafixované po dlhú dobu. Vďaka obsahu vitamínu E je obočie navyše vyživené.

Kľúčové vlastnosti gélu na obočie REVOLUTION PRO Ultimate Soft Brown

  • REVOLUTION gél na obočie zdôrazní prirodzený vzhľad obočia
  • Gél vyplní obočie a dodá objem
  • Ultimate gel zafixuje chĺpky až na tri dni
  • Odtieň Soft Brown je vhodný pre nositeľky hnedých vlasov
  • Obočie je vďaka vitamínu E v zložení vyživené
  • Obsahuje skosený štetec na orámovanie obočia a špirálovitú kefku na prečesanie

Použitie:
Pomocou aplikátora naneste gél na obočie a upravte do požadovaného tvaru. Je možné ho použiť v poslednej fáze líčenia pre dodanie farby a zafixovanie obočia.

Odtieň:
Soft Brown

Zloženie:
Isododecane, Hydrogenated Polycyclopentadiene, Dimethicone, Mica, Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer, Disteardimonium Hectorite, Butylene/Ethylene/Styrene Copolymer, Phenoxyethanol, Propylene Carbonate, Tocopheryl Acetate, BHT.
[+/- MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR: CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77499 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77491 (Iron Oxides)].


Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Gél
Kód:  DEKO4879
Produktové číslo:  5057566289511

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02