Obnoviť stránku

REVOLUTION PRO Rescue Lip Oil 8 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

REVOLUTION PRO Rescue Lip Oil 8 ml

Sú vaše pery dehydrované a potrebujú vzpruhu? Vyskúšajte olejček Rescue, ktorý im poskytne intenzívnu starostlivosť a vráti ich rýchlo do formy. Obsahuje kombináciu prírodných olejov, konkrétne zo zeleného čaju, jojoby a Ylang Ylang. Nechýba v ňom ani bambucké maslo a vitamín E. Pery hĺbkovo vyživuje, regeneruje a hydratuje. Navyše vás olejček REVOLUTION PRO Rescue očarí jemnou kokosovou vôňou.

Kľúčové vlastnosti oleja na pery REVOLUTION PRO Rescue Lip Oil 8 ml

  • Intenzívna starostlivosť pre vaše pery
  • Balzam REVOLUTION PRO obsahuje kombináciu prírodných olejov, masiel a vitamínu E
  • Hĺbkovo vyživuje, hydratuje a regeneruje
  • Možno použiť aj cez noc
  • Rescue Lip Oil s kokosovou vôňou
  • Vegan

Použitie:
Olej naneste kedykoľvek počas dňa rovnomerne na celý povrch pier a opakujte podľa potreby. Pre intenzívnu hydratáciu nechajte pôsobiť cez noc.

Zloženie:
ETHYLHEXYL PALMITATE, DIISOSTEARYL MALATE, TRIDECYL TRIMELLITATE, POLYBUTENE, HYDROGENATED STYRENE/ISOPRENE COPOLYMER, CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, PHENOXYETHANOL, CANANGA ODORATA FLOWER OIL, AROMA (FLAVOR), BENZYL BENZOATE.


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Vegan

Hmotnosť

Hmotnosť 30 g (0,03 kg)

Účinok

Účinok Hydratácia, Regenerácia, Starostlivosť
Kód:  BALZ142
Produktové číslo:  5057566424134

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12