Obnoviť stránku

REVOLUTION HAIRCARE Longer Healthier Hair Shampoo 400 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

REVOLUTION HAIRCARE Longer Healthier Hair Shampoo 400 ml

Priali by ste si, aby vaše vlasy vyzerali vždy čisto a zdravo? Potom vás iste poteší šampón Revolution Haircare s objemom 400 ml. Strieborný šampón poslúži všetkým blondínkam, ktoré nemajú rady žltý tón vo vlasoch. Tento šampón sa nevyužíva ako náhrada bežného umývania vlasov, stará sa len o zosvetlenie odtieňa. REVOLUTION HAIRCARE Longer Healthier Hair Shampoo 400 ml najlepšie poslúži na normálne, poškodené, suché a dlhé vlasy. Je špecificky vytvorený pre ženy. Ak ste si obľúbili tekutý (klasický) typ šampónu, potom sa tento stane vaším obľúbeným. Prispieva aj k rastu nových a zdravých vlasov. Vďaka jeho zloženiu budú vaše vlasy krásne vyživené a zregenerované. Šampón bez parabénov a bez silikónov zaistí najlepší možný vzhľad vašej „hrivy“.

Zásadné vlastnosti šampónu REVOLUTION HAIRCARE Longer Healthier Hair Shampoo 400 ml

  • S týmto šampónom budú vaše vlasy nielen čisté, ale aj zdravé a krásne
  • Vďaka striebornému šampónu nebudú mať vaše vlasy žltý blond odtieň
  • Šampón Revolution Haircare s objemom 400 ml
  • Typ vlasov: normálne, poškodené, suché a dlhé
  • Dámsky šampón
  • Zabezpečí rast vlasov
  • Podieľa sa na výžive a regenerácii vlasov
  • Druh REVOLUTION HAIRCARE Longer Healthier Hair Shampoo 400 ml: tekutý (klasický)
  • Zloženie bez parabénov a bez silikónov

Zloženie

AQUA (WATER, EAU), ETHYLHEXYL PALMITATE, TRIETHYLHEXANOIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BUTYLENE GLYCOL, NEOPENTYL GLYCOL DIETHYLHEXANOATE, Izodecyl NEOPENTANOATE, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, SQUALANE, TALC, SYNTHETIC BEESWAX, DIPOLYHYDROXYSTEARÁT PEG-30, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PHENOXYETHANOL, SILICA, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, CAPRYLYL GLYCOL, PARFUM (FRAGRANCE), TRIMETHOXYCAPRYLYLSILANE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PANTHENOL, DISODIUM EDTA, Ascorbic ACID, NIACINAMIDE, TOCOPHERYL ACETATE, RETINYLPALMITÁT, SODIUM HYALURONATE, DIPROPYLENE GLYCOL, TOCOPHEROL, ISOPROPYL ALCOHOL, COCOS NUCIFERA (COCONUT) EXTRACT, BENZYL BENZOATE. [+/- MÔŽE OBSAHOVAŤ/PEUT CONTENIR: CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES). ]

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov, Bez silikónov

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Účinok

Účinok Rast, Regenerácia, Multifunkčný

Typ vlasov

Typ vlasov Normálne, Poškodené, Suché, Dlhé

Objem

Objem 400 ml
Kód:  KSVL7230
Produktové číslo:  5057566609128

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09