Obnoviť stránku

REVOLUTION HAIRCARE Deeply Hydrate My Curls Nourishing Shampoo 400 ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

REVOLUTION HAIRCARE Deeply Hydrate My Curls Nourishing Shampoo 400 ml

Potrebujete, aby vaše vlasy vyzerali vždy krásne a zdravo? To všetko získate vďaka šampónu REVOLUTION s objemom 400 ml. Strieborný šampón doma nesmie chýbať blondínkam, ktoré chcú predísť žltému tónu vo vlasoch. Tento šampón nie je náhrada bežného umývania vlasov, využitie nachádza len v zosvetľovaní odtieňa. REVOLUTION HAIRCARE Deeply Hydrate My Curls Nourishing Shampoo 400 ml je tou najlepšou voľbou na vlnité a kučeravé vlasy. Hodí sa pre ženy a pre mužov. Ak vás láka tekutý (klasický) typ šampónu, potom sa tento stane vaším obľúbeným. Určite budete spokojní so žiarivým leskom svojich vlasov. Pokiaľ vašim vlasom chýba hydratácia, tento výber nebudete ľutovať. Vďaka svojmu zloženiu dodá vašim vlasom výživu a regeneráciu. Šampón bez alkoholu, bez silikónov a bez sulfátov prispeje k čo najúžasnejšiemu vzhľadu vašich vlasov.

Dôležité vlastnosti šampónu REVOLUTION HAIRCARE Deeply Hydrate My Curls Nourishing Shampoo 400 ml

  • Vďaka tomuto šampónu budete mať vlasy čisté a zdravé
  • Strieborný šampón vás zbaví žltého odtieňa blond farby
  • Šampón REVOLUTION s objemom 400 ml
  • Typ vlasov: vlnité a kučeravé
  • Unisex šampón
  • Zaistí vašim vlasom skutočne výrazný lesk
  • Vlasy budú vďaka nemu dostatočne hydratované
  • Pomôže vám s výživou a regeneráciou vlasov
  • Typ REVOLUTION HAIRCARE Deeply Hydrate My Curls Nourishing Shampoo 400 ml: tekutý (klasický)
  • Zloženie bez alkoholu, bez silikónov a bez sulfátov

Zloženie

AQUA (WATER, EAU), SODIUM C14-16 OLEFIN SULFONATE, SUNFLOWEROYL METHYLGLUCAMIDE, COCO-GLUCOSIDE, COCO-BETAINE, GLYCERÍN, LAUROYL/MYRISTOYL METHYL GLUCAMIDE, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, PEG-18 GLYCERYL OLEATE/COCOATE, GLYCOL DISTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), GLYCERYL OLEATE, PANTHENOL, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM FORMATE, STARCH HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, MASLO BUTYROSPERMUM PARKII (BAMBUCKÉ MASLO), ORBIGNYA OLEIFERA (BABASSU) SEED OIL, DICAPRYLYL ETHER, LAURYL ALCOHOL, MANGIFERA INDICA (MANGO) SEED BUTTER, TOCOPHEROL, LACTIC ACID, SODIUM LACTATE, UREA, DECYL ALCOHOL, LEVULINIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, P-ANISIC ACID, HYDROGENATED VEGETABLE GLYCERIDES CITRATE, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Zloženie

Špecifické zloženie Bez alkoholu, Bez silikónov, Bez sulfátov

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Účinok

Účinok Lesk, Hydratácia, Regenerácia, Výživa

Typ vlasov

Typ vlasov Vlnité a kučeravé

Objem

Objem 400 ml
Kód:  KSVL6783
Produktové číslo:  5057566491983

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17