Obnoviť stránku

REVOLUTION BODY SKINCARE Vit C (Glow) Moisture Lotion with Shimmer 200 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

REVOLUTION BODY SKINCARE Vit C (Glow) Moisture Lotion with Shimmer 200 ml

Predstavujeme vám inovatívny rad pleťovej kozmetiky pre vaše telo Revolution Body Skincare. Telové mlieko Revolution Body Skincare Vitamín C Glow Moisture prináša rozjasňujúci vitamín C obľúbený v starostlivosti o pleť vo verzii pre pokožku tela. Unikátne zloženie s aktívnymi ingredienciami ako vitamín C, grapefruitový komplex zanechá pokožku viditeľne rozjasnenú. Jemné trblietky efekt prirodzeného zdravého jasu umocňujú. Bambucké maslo pokožku intenzívne vyživuje a zanecháva ju hodvábne hebkú. Lipidy obsiahnuté v bambuckom masle imitujú prirodzenú lipidovú bariéru pokožky, ktorá ju chráni pred vonkajšími vplyvmi aj dehydratáciou, a glycerín uzamyká vlhkosť v pokožke. Vitamín E vyživuje a chráni pokožku proti oxidatívnemu stresu a hroznový olej ju zanechá zamatovo hebkú. Prebiotikum Inulín navyše pomáha udržať rovnováhu kožného mikrobiomu. Telové mlieko Revolution Body Skincare Vitamín C Glow zanechá pokožku vášho tela rozjasnenú, vyživenú a navyše prevoňanú grapefruitom a mandarínkami.

Prečo si zamilujete telové mlieko Revolution Body Skincare Vitamín C Glow Moisture?

  • Telový krém Vitamín C Glow Moisture dopraje vášmu telu rozjasňujúci vitamín C, ktorý je taký populárny v starostlivosti o pleť
  • Zmes aktívnych ingrediencií viditeľne rozjasňuje pokožku
  • Jemné trblietky podporia rozjasňujúci efekt mlieka a dodajú pokožke zdravý jas
  • Bambucké maslo podporuje prirodzenú ochrannú bariéru pokožky a hroznový olej dodáva zamatovú hebkosť
  • Vitamín E chráni proti voľným radikálom
  • Mlieko Revolution Body Skincare Vitamín C zanechá vašu pokožku vyživenú, rozjasnenú a hebkú
  • Inulín udržuje mikrobiom pokožky v rovnováhe
  • Príjemná vôňa grapefruitu a mandarínok osvieži vaše zmysly
  • 100 % vegan – bez živočíšnych zložiek, netestované na zvieratách

Zloženie:
Aqua (Water, Eau), Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Inulin, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Polyacrylamide, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, C13-14 Isoparaffin, Citric Acid, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Xanthan Gum, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Ethylhexylglycerin, Fructose, Tocopheryl Acetate, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Laureth-7, Lecithin, Potassium Hydroxide, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Sodium Hydroxide, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract, Limonene, Citral, Hexyl Cinnamal, Linalool, Geraniol, Mica, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxides).

Použitie:
Aplikujte denne pre optimálne výsledky.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna
Kód:  KSTE1172
Produktové číslo:  5057566328333

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16