Obnoviť stránku

REVOLUTION 5D Lash Eye Set

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

REVOLUTION 5D Lash Eye Set

Máte vo svojom okolí ženu, ktorej chcete urobiť radosť a obdarovať ju krásnym darčekom? Ak viete, že o seba rada stará a dbá na upravený vzhľad, tak s darčekovou sadou kozmetiky od REVOLUTION nešliapnete vedľa. Set obsahuje produkty pre dokonale upravené riasy. Nájdete v ňom preto riasenku 5D Lash, Renaissance Flick Liner a nové Rose Gold Eyelash Culers. Slávna riasenka z darčekovej kozmetickej sady REVOLUTION 5D Lash Eye Set pomáha dosiahnuť okamžitú dĺžku, zdvihnutie, definíciu, roztiahnutie a objem iba jedným ťahom.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady REVOLUTION 5D Lash Eye Set

  • Darčeková sada pre ženy
  • REVOLUTION 5D Lash Eye Set obsahuje produkty pre dokonale upravené riasy
  • S riasenkou, očnými linkami a klieštičkami na riasy Revolution Rose Gold
  • Makeup Revolution 5D Lash Mascara pomáha dosiahnuť okamžitú dĺžku, zdvihnutie, definíciu, roztiahnutie a objem iba jedným ťahom
  • Sada REVOLUTION je skvelým darčekom pre každú ženu, ktorá sa o seba rada stará

Obsah balenia:
Makeup Revolution 5D Lash Mascara
Makeup Revolution Renaissance Flick Eyeliner Black
Kulmy na riasy Revolution Rose Gold

Zloženie

RIASENKA 5D LASH - (ZLOŽENIE): VODA (VODA, EAU), SYNTETICKÝ VČELÍ VOSK, KYSELINA PALMITOVÁ, AKRYLÁTY / ETHYLHEXYL AKRYLÁTOVÝ KOPOLYMÉR, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) VOSK, GLYCERYL-CERIFERA, CARNAUBA, GLYCERYL-STEARÁT, AKCERYL-STEARÁT, STEARÁT AKRYTÝ, STEARIC 2FLY 2FLY2F (CANDELILLA) VOSK, GLYCERÍN, TRIBEHENIN, AMINOMETHYL PROPANDIOL, FENOXYETHANOL, HYALURONÁT SODNÝ, LAURETH-21, ETHYLHEXYLGLYCERÍN, HYDROXYETHYLCATELULOZA, DISODOSOATE PHOSATE, 6SOPHOSOFÓN POSODIUM 60 SODNÝ.


RENAISSANCE FLICK - (ZLOŽENIE): VODA (VODA, EAU), STYREN/AKRYLÁT KPOLYMER, PREPYLENÉ GLYKOL, GLYCERÍN, FENOXYETHANOL, SODIUMHYALURONATE, CI 77266 < NANO> (ČIERNA 2).

Kód:  VBAL8494
Produktové číslo:  5057566640107

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19