Obnoviť stránku

REVLON Uniq One Green Tea Treatment 150 ml

4,0 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
9,89 €

REVLON Uniq One Green Tea Treatment 150 ml

Máte málo času na starostlivosť o vaše vlasy? Máme pre vás riešenie. Kúpte si masku na vlasy REVLON Uniq One Green Tea Treatment. Je to bezoplachová starostlivosť pre vaše vlasy s 10 benefitmi. Navyše je vhodná pre každý typ vlasov. Teraz máte možnosť dopriať vlasom, čo potrebujú aj pri vašom hektickom živote. Zamilujete si jej osviežujúcu vôňu citrusov a zeleného čaju s jemnými tónmi pižma. Budete prekvapená, aké profesionálne výsledky dosiahnete pri minimálnom vynaloženom úsilí.

Kľúčové vlastnosti masky na vlasy REVLON Uniq One Green Tea Treatment

  • Maska na vlasy REVLON pre zaneprázdnené ženy
  • Má bezoplachovú starostlivosť
  • 10 benefitov pre vaše vlasy
  • Vhodná pre každý typ vlasov
  • Maska REVLON Uniq One Green Tea Treatment má osviežujúcu vôňu citrusu, zeleného čaju s jemnými tónmi pižma
  • Profesionálna starostlivosť s minimálnym úsilím

S maskou REVLON Uniq One Green Tea Treatment získate 10 benefitov pre každý typ vlasov

Maska na vlasy REVLON Uniq One Green Tea Treatment má 10 benefitov pre každý typ vlasov. Rekonštruuje suché a poškodené vlasy, dodáva vlasom lesk a pôsobí proti krepovateniu, chráni vlasy proti vysokým teplotám, dodáva vlasom hodvábnu jemnosť, chráni farbu pomocou filtrov UVA a UVB, uľahčuje rozčesávanie a používanie žehličky, je prekvapivo účinná proti zachuchvalcovaniu vlasov. S maskou REVLON účes dlhšie vydrží. Pôsobí tiež ako prevencia proti rozstrapkaným končekom, dodáva vlasom silu a objem. Výsledkom sú chránené, hodvábne jemné vlasy.

Vôňa:
Základ – sladké pižmo, cédrové drevo, zlatý jantár
Srdce – francúzska levanduľa, zelený čaj, morský vánok
Hlava – pikantný citrón, šťavnatý bergamot, pomelo, mandarínka

Aplikácia:
Mokré vlasy – Nasprejujte na mokré vlasy zo vzdialenosti cca 20 cm. Neoplachujte. Potom vlasy prečešte a upravte vlasy ako obvykle. Krátke vlasy 6 až 8 streknutí. Stredne dlhé vlasy 7 až 12 streknutí. Dlhé vlasy 10 až 15 streknutí.
Suché vlasy – Najprv naneste prípravok do dlaní a potom aplikujte do suchých koncov a polovice dĺžok. Neoplachujte. Podľa potreby vlasy vyfénujte alebo vyžehlite. Krátke vlasy 2 – 3 streknutia. Stredne dlhé vlasy 3 – 5 streknutí. Dlhé vlasy 4 – 6 streknutí.

Zloženie:
Aqua (Water) (Eau), Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Parfum (Fragrance),Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Linalool, BenzylSalicylate, Citronellol, Hydroxyisohexyl-3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Amyl Cinnamal, Eugenol,Isopropyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Panthenol, Quaternium-80, Silk Amino Acids, EthylhexylMethoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Propylene Glycol, DisodiumEDTA, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone.


Parametre a špecifikácia

Druh

Druh Levanduľový, Proteínový

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Bezoplachová

Účinok

Účinok Lesk, Uhladenie, Rozčesávanie, Ochrana, Termoochrana

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi, S proteínmi

Objem

Objem 150 ml

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené, Suché

Špecifikácia

Špecifikácia Bio , Profesionálne

Typ

Typ produktu Maska
Kód:  KSVL3491
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8432225096681

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13