Obnoviť stránku

REVLON PROFESSIONAL Equave Hydro Instant Detangling Conditioner 500 ml

4,7 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
13,90 €

REVLON PROFESSIONAL Equave Hydro Instant Detangling Conditioner 500 ml

Dvojfázový kondicionér REVLON PROFESSIONAL Equave Hydro Nutritive patrí do kozmetického radu prípravkov, ktoré sú obohatené keratínom, vyznačujú sa praktickým balením a okamžitými výsledkami v starostlivosti o vlasy. Ľahký, bezoplachový kondicionér Equave Hydro Nutritive bol vytvorený špeciálne na starostlivosť o suché a poškodené vlasy. Vrchná vrstva kondicionéru v spreji dodá vašim vlasom lesk, poskytne im ochranu a podporí ich poddajnosť. Spodná vrstva opraví vnútornú štruktúru vlasových vlákien, posilní ich pružnosť a poskytne im hĺbkovú hydratáciu. Po použití budú vaše vlasy mäkké, lesklé, vyživené a hydratované a skrotené natoľko, že ich rozčesanie bude hračka.

Kľúčové vlastnosti kondicionéru REVLON PROFESSIONAL Equave Hydro Nutritive

  • Ľahký, dvojfázový, bezplachový kondicionér na suché a poškodené vlasy
  • Kondicionér Revlon na intenzívnu výživu a hydratáciu, regeneruje štruktúru vlasov
  • Okamžite navracia vlasom lesk a hebkosť, sú mäkké, hebké, poddajné a hydratované
  • Dvojfázový kondicionér z rady Revlon Professional Equave obohatené keratínom
  • Horná vrstva dodáva vlasom lesk, poskytuje ochranu, podporuje poddajnosť vlasu
  • Spodná vrstva revitalizuje a hydratuje vlasové vlákno, podporuje pružnosť vlasu
  • Použitie kondicionéru Revlon Equave uľahčuje rozčesávanie vlasov a úpravu účesu

Aktívne látky:

  1. Kyselina mliečna – upravuje pH vlasov, má hydratujúce a zvlhčujúce účinky
  2. Pšeničný proteín – proteín rozpustný vo vode, derivovaný z pšenice, preniká k jadru každého vlasu, posilňuje ich a hydratuje, zvyšuje ich schopnosť získať a udržať hydratáciu, zlepšuje stav vlasového vlákna, pomáha zmäkčovať a zjemňovať vlasy, dodáva im objem a zlepšuje ich celkovú hydratáciu, zvyšuje lesk vlasového vlákna a pomáha predchádzať poškodeniu vlasov
  3. Keratín – je stavebným prvkom vlasov, chlpov i nechtov, používa sa pre svoje silne hydratačné účinky, najmä na vlasy, ale aj pokožku, preniká do poškodeného porézneho vlasového vlákna a zaceľuje ho, vlasy sú potom pevnejšie, lesklejšie a hebké, keratínové aminokyseliny zabraňujú vypadávaniu vlasov a majú antistatický účinok, takže znižujú statickú elektrinu

Spôsob použitia:
Pretrepte fľaštičku, aby sa obe vrstvy dvojfázového kondicionéru spojili. Rovnomerne naneste na umyté a uterákom vysušené vlasy. Neoplachujte. Ďalej vlasy upravte obvyklým spôsobom.


Typ vlasov:
Suché vlasy, poškodené vlasy

Zloženie:
Aqua (Water (Eau)), Cyclopentasiloxane, Dimethicone, PEG-12 Dimethicone, Disiloxane, Gluconolactone, Disodium EDTA-Copper, Polyquaternium-6, Lactic Acid, Polyquaternium-16, Phenyl Trimethicone, Dimethiconol, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Benzophenone-4, Parfum (Fragrance), Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Citral, Sodium Benzoate, Yellow 5 (CI 19140)


Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Rast, Hydratácia, Regenerácia, Rozčesávanie

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené, Suché

Objem

Objem 500 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Bezoplachová

Špecifikácia

Špecifikácia Bio , Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ

Typ produktu Kondicionér
Kód:  KSVL3724
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8432225137001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08