Obnoviť stránku

REVLON Pro You Volume Bump Up 350 ml

4,3 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

REVLON Pro You Volume Bump Up 350 ml

Vlasový sprej REVLON Pro You Volume Bump Up je kozmetický prípravok na zväčšenie objemu a uhladenie vlasov. Chráni a uhladzuje vlasy, zanecháva ich perfektne hladké a lesklé. Sprej dodáva vlasom ľahkú fixáciu, ktorú oceníte pri konečnej tepelnej úprave účesu. Prípravok je vhodný na každodenné použitie. Pri tepelnej úprave vlasy veľmi trpia, vysušujú sa a majú sklon k lámaniu. Preto je vhodné používať prípravky, ktoré vlasy pred teplom spoľahlivo ochránia. Vlasový sprej vlasy dokáže ošetriť a chráni ich voči nadmernému teplu fénu alebo žehličky. Chráňte svoje vlasy pred nadmerným teplom, aby boli dlho zdravé a krásne!
Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov.
Použitie:
Aplikujte do vlhkých vlasov pred finálnou úpravou fénom alebo žehličkou. Prípravok vpracujte rovnomerne do celej dĺžky vlasov a dokončite účes.
Fixačné schopnosť 1-10:
4
Objem:
350 m
 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Objem, Lesk, Uhladenie

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 350 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Ľahká fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Žehlením, Fénovaním
Kód:  KSVL2072
Produktové číslo:  8432225028606

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17