Obnoviť stránku

REVLON Pro You Texture Liss Hair 350 ml

4,6 5 hodnotení

REVLON Pro You Texture Liss Hair 350 ml

Balzam na vlasy REVLON Pro You Texture Liss Hair je kozmetický prípravok na dočasné narovnanie vlasov. Chráni a uhladzuje vlasy, zanecháva ich hladké a lesklé. Balzam dodáva vlasom ľahkú fixáciu, ktorú oceníte pri konečnej tepelnej úprave účesu. Prípravok vlasy ošetruje a chráni, je ideálny na každodennú ochranu voči nadmernému teplu fénu a žehličky. Tento účinný narovnávač vlasov je uložený do tuby s praktickým dávkovačom. Chráňte svoje vlasy pred teplom z fénu, aby boli dlho zdravé a krásne!
Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov.
Použitie:
Aplikujte do vlhkých vlasov pred finálnou úpravou fénom alebo žehličkou. Prípravok vpracujte rovnomerne do celej dĺžky vlasov a dokončite účes.
Fixačná schopnosť 1-10:
1
Objem:
350 m

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Uhladenie

Typ vlasov

Typ vlasov Jemné

Objem

Objem 350 ml

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Vonkajšími vplyvmi
Kód:  KSVL2071
Produktové číslo:  8432225028613

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17