Obnoviť stránku

REVLON Equave Volumizing Detangling Conditioner 200 ml

5 4 hodnotení

REVLON Equave Volumizing Detangling Conditioner 200 ml

REVLON Equave Volumizing Detangling Conditioner

Kondicionér Equave je dvojfázový prípravok, ktorý je určený pre všetky typy vlasov a získanie ich väčšieho objemu. Prípravok zaisťuje ľahšie rozčesávanie vlasov, dodáva im objem a nádherný lesk. Vďaka poslednej generácii polymérov kondicionér jedinečným spôsobom vlasy spevní bez zbytočného zaťaženia. Kondicionér má rýchle a jednoduché použitie bez oplachovania. Doprajte si prípravok, ktorý vaše vlasy zanechá posilnené, lesklé a s perfektným objemom!

Šetrná vlasová starostlivosť v podobe bezoplachového kondicionéru vlasy vyživuje, hydratuje a chráni pred vonkajšími škodlivými vplyvmi. Zaisťuje ľahšie rozčesávanie vlasov aj ich finálnu úpravu. Odstraňuje poletovanie vlasov a chráni ich pred krepatením. Prípravok vlasy nádherne prevonia, dodá im pružnosť a neprehliadnuteľný lesk. Ošetrujte svoje vlasy kondicionérom, ktorý im dodá objem!
Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov, najmä pre krehké a bez objemu.

Použitie:
Aplikujte dostatočné množstvo prípravku na umyté a uterákom vysušené vlasy. Neoplachujte!

Zloženie:
Aqua (Water) (Eau),lCyclotetrasiloxane, Cyclopentasilioxane, Dimethecone,lPEG-12 Dimethicone, Disiloxane,iPolyquaternium-6, Hydrolyzed Keratin,iTriethanolamine, VP/Dimethylaminoethylmethacrylate Copolymer,lDisodium EDTA-Copper, PhenyllTrimethicone, Polyquaternium-16, LacticlAcid, Wheat AminoiAcids, Dimethiconol, CocodimoniumiHydroxypropyl Hydrolized WheatiProtein, Cocodimonium HydroxypropyllHydrolized Keratin, Benzophenone-4,iParfum (Fragance), Limonene,lLinalool, Butylphenyl Methylpropional,iHexyl Cinnamal, BenzyliBenzoate, Citral, ImidazolidinyllUrea, Methylchloroisolinone, Methylisothiaziolinone,lCI 19140 (Yellowl5).



Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Kondicionér

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S proteínmi

Účinok

Účinok Objem, Lesk, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Jemné

Objem

Objem 200 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Bezoplachová
Kód:  KSVL2661
Produktové číslo:  8432225076270

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16