Obnoviť stránku

REVITALASH Advanced Sensitive 2,0 ml

Garancia najlepšej ceny
75,90 €

REVITALASH Advanced Sensitive 2,0 ml

Sérum na riasy REVITALASH Advanced Sensitive je špeciálne vyvinuté pre citlivé oči. Zlepšuje zdravie a vzhľad rias pomocou unikátnej technológie s časovým uvoľňovaním . Účinné peptidy a rastlinné látky chránia riasy pred lámaním a lámavosťou a súčasne prispievajú k lepšej pružnosti, hydratácii a lesku. Sérum je bezpečné pre citlivé oči, nositeľov kontaktných šošoviek aj na použitie s predĺženými riasami. Je hypoalergénne a klinicky testované. Neobsahuje parabény, ftaláty ani parfumácie. Stačí ho aplikovať raz denne. Sérum na riasy REVITALASH Advanced Sensitive posilňuje celkový stav rias.

Kľúčové vlastnosti séra na riasy REVITALASH Advanced Sensitive 2 ml

  • Sérum na riasy špeciálne vyvinuté pre citlivé oči
  • Zlepšuje zdravie a vzhľad rias pomocou unikátnej technológie s časovým uvoľňovaním
  • Účinné peptidy a rastlinné látky chránia riasy pred lámaním a lámavosťou
  • Sérum na riasy REVITALASH Advanced Sensitive prispieva k lepšej pružnosti, hydratácii a lesku rias
  • Je bezpečné pre citlivé oči, nositeľov kontaktných šošoviek aj na použitie s predĺženými riasami
  • Hypoalergénne a klinicky testované

Zloženie

Aqua/Water/Eau, Glycerín, Ammónium Acryloyldimetyltaurate/Carboxyetyl Acrylate Crosspolymer, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydorxyacetophenone, Phenoxyethanol, Polyglyceryl-1 Dioleate, Propanediol, Caprylyl Glycol, Hydrolyzovaný ryžový proteín, Sodium Citrate, Ethylhexylglycerín, Myristoyl Pentapeptide-17, Polyglyceryl-10 Dipalmitate, Caprylhydroxamic Acid, Sodium Hydroxide, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, Alanine, Arginine, Biotín, Glycine, Prolín, Tyrozín, Xanthan Gum, Panthenol, Butylene Glycol, Camellia Oleifera Extract, Panax Ginseng Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Linum Ustatissimum Seed Extract

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 2 ml
Kód:  DEKO7289
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  818426020928

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07