Obnoviť stránku

ReNu MultiPlus 360 ml

5,0 98 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

ReNu MultiPlus 360 ml

BAUSCH+LOMB je jedna z najznámejších a najuznávanejších firiem v oblasti starostlivosti o zdravie ľudí na svete. Ponúka pestrú paletu produktov, ktoré vám spríjemnia a skvalitnia život. Medzi najdôležitejšie časti portfólia patria aj kontaktné šošovky a prípravky na starostlivosť o ne. Prioritou BAUSCH + LOMB je uvádzať na trh stále modernejšie prípravky a technológie. Z tejto snahy potom ťaží každý zákazník tejto renomovanej spoločnosti.

Viacúčelový roztok s obsahom hydranátu je určený pre komplexnú starostlivosť o všetky druhy kontaktných šošoviek. Nielen, že šošovky oplachuje a dezinfikuje, ale aj hydratuje a stará sa o odstraňovanie usadených proteínov a lipidov. Roztok obsahuje okrem iných látok aj kyselinu boritú, vďaka čomu je ideálne vyrovnávané narušené pH. Nevyhnutný poloxamine sa potom stará o odstránenie vonkajších zvyškov bunkových tkanív.

Objem:
360 ml

Kód:  CLEA103

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08