Obnoviť stránku

REGINA Jelení loj pery a ruky – tuba

4,3 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,79 €

REGINA Jelení loj pery a ruky – tuba

Ochrániť svoje pery aj ruky pred vysušením a popraskaním nielen v zime je veľmi dôležité. Jelení loj 2 v 1 značky Regina, vyrobený podľa jedinečnej receptúry, regeneruje, zvláčňuje a chráni pery aj pokožku rúk pred nepriaznivými poveternostnými vplyvmi. Značka prináša na trh novinku z prevažne prírodných surovín. Balzam na pery sa pýši zložením s nechtíkom, panthenolom aj vitamínom C a E.

Kľúčové vlastnosti balzamu na pery aj ruky Regina Jelení loj 2 v 1

  • Jelení loj vyrobený podľa jedinečnej receptúry značky Regina
  • Zvláčňuje, hydratuje, regeneruje a chráni pery aj pokožku rúk pred nepriaznivými vplyvmi počasia
  • Chráni kožu pred vysušením a popraskaním
  • Balzam na pery vhodný na letné aj zimné obdobie vytvára ochranný film
  • Zloženie s obsahom nechtíka, panthenolu, vitamínu C a E
  • Vyživujúce zloženie, ktoré sa ľahko rozotiera

Zloženie

Jelenie loj pery a ruky - puclík - krém: AQUA, ZEA MAYS GERM OIL, CETYL ALKOHOL, PANTHENOL, Polyacrylamide, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, TOKOFÉROL, C13-14 ISOParaffin, PARFUM, Laureth-7, 2-BRÓM-2-NITROPROPÁN-1,3-DIOL, METHYLPARABEN, CITRIC ACID, Ascorbic ACID, LIMONENE, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, AMYL CINNAMAL, coumarin, ALPHA-ISOMETYL LONONE, EUGENOL, Jelenie loj pery a ruky - puclík - pomáda: ADEPS BOVIS, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PETROLATUM, Paraffin, PARAFFINUM LIQUIDUM, Copernicia Cerifera CERA, TOKOFÉROL, PARFUM, ALFA-IZOMETYL-IONÓN, AMYL CINNAMAL, coumarin, HYDROXYCITRONELLAL, D-LIMONEN, LINALOOL

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Regenerácia, Starostlivosť
Kód:  BALZ154
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595002331587

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12