Obnoviť stránku

Reer Slnečník ShineSafe Marine Blue UV50+

19,90 €

Reer Slnečník ShineSafe Marine Blue UV50+

Radi vyrážate s bábätkom von aj v horúcom lete? Potom nezabudnite vybaviť svoj kočík slnečníkom Reer ShineSafe Marine Blue UV50+, ktorý perfektne ochráni vaše dieťa pred slnečnými lúčmi. Slnečník Reer vyniká praktickým štvorcovým tvarom a priemerom 80 cm, takže zaručí výrazne viac tieňa ako iné slnečníky. Navyše má flexibilné kĺby na rukoväti aj pod vrškom a umožňuje 180° natočenie vďaka ďalšiemu kĺbu na rukoväti. Môžete si tak byť istí, že dieťa bude neustále sedieť v tieni a vy nebudete musieť slnečník stále upravovať, alebo otáčať. Slnečník ShineSafe Marine Blue je vyrobený zo 100 % polyesterového ponžé a jeho husto tkané vlákna absorbujú až 98 % slnečného žiarenia. Vďaka tomu sa môžete spoľahnúť na maximálnu UV ochranu 50+.

Kľúčové vlastnosti slnečníka na kočík Reer ShineSafe Marine Blue UV50+

  • Slnečník na kočík Reer ShineSafe Marine Blue spoľahlivo ochráni vaše dieťatko pred slnečnými lúčmi
  • Praktický štvorcový tvar a nadpriemerná veľkosť 80 cm
  • Flexibilné kĺby, možnosť 180° natočenia
  • Husto tkané vlákna absorbujú až 98 % slnečného žiarenia
  • Maximálna ochrana UV50+
  • Jednoduchá inštalácia slnečníka Reer na akýkoľvek kočík aj golfky
  • Dá sa umiestniť na rám, predné držadlo, či rukoväť
  • S kvalitným pogumovaným povrchom
  • Držiak slnečníka Reer môže byť trvalo umiestnený na kočíku

Bezproblémová inštalácia slnečníka Reer

Slnečník Reer ShineSafe Marine Blue vyniká jednoduchou inštaláciou. Univerzálny držiak sa prispôsobí šírke rámu akéhokoľvek kočíka, či golfiek. Zvládne oválny aj okrúhly profil a môžete ho umiestniť nielen na rám, ale aj na rukoväť, alebo napríklad predné držadlo. Vďaka pogumovanému povrchu sa nemusíte báť ani skĺznutia slnečníka, ani odrenia kočíka. Určite vás tiež poteší, že držiak môže zostať upevnený na kočíku. Slnečník Reer už potom iba vyberiete a schováte alebo naopak v prípade potreby ľahko nasadíte.

Materiál:
Nehrdzavejúca oceľ, plast, polyesterové ponžé
Rozmery:
80 × 68 cm

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Slnečník
Kód:  HRAls4857
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4013283841631

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09