Obnoviť stránku

Reer – Nosná odsávačka na vysávač

4,5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
14,90 €

Reer – Nosná odsávačka na vysávač

Poskytnite vášmu bábätku kvalitnú starostlivosť a zlepšite jeho pohodu s nosnou odsávačkou hlienov Reer s nadstavcom na vysávač. Novorodenci často zápasia s upchatým nosom, čo môže ovplyvniť ich spánok, stravovanie a celkovú pohodu. Nosná odsávačka Reer je navrhnutá tak, aby šetrne odstránila nahromadený sekrét z nosa vášho bábätka, čo mu pomôže lepšie dýchať a cítiť sa pohodlnejšie.Vyznačuje sa zníženým sacím výkonom, čo zaisťuje jemné a bezbolestné odstránenie sekrétu. Sací výkon sa automaticky prispôsobí sile bežného smrkania, čo zaručuje dôkladné čistenie bez podráždenia citlivej detskej kože. Flexibilná mäkká sacia koncovka chráni nos vášho dieťaťa pred možným podráždením.

Kľúčové vlastnosti odsávačky hlienov Reer

  • Nosná odsávačka hlienov Reer je vhodná už pre novorodencov
  • Šetrne odstráni nahromadený sekrét z nosa
  • Dodáva sa s nadstavcom na vysávač
  • Je charakteristická zníženým sacím výkonom
  • Odsávačka hlienov Reer má flexibilnú mäkkú koncovku

Rýchle a univerzálne použitie pomocou adaptéra na vysávač

Odsávačku hlienov Reer ľahko pripojíte k väčšine vysávačov prostredníctvom priloženého adaptéra. Po vložení adaptéra do trubice vysávača bude okamžite pripravená na používanie. Pri čistení oceníte možnosť pohodlného rozloženia na jednotlivé diely, ktoré umyjete pod teplou vodou alebo ich možno tiež vložiť do umývačky riadu. Na dokonalú čistotu môžete nosnú odsávačku Reertaktiež dodatočne dezinfikovať vyvarením alebo vložením do vaporizéra.

Nosná odsávačka hlienov Reer disponuje 3 filtrami

Kvôli potrebnej hygiene je odsávačka hlienov Reer vybavená vymeniteľným filtrom. Po každom použití je potrebné filter vybrať a umyť. V balení sú priložené ďalšie 3-náhradné filtre, tak nemusíte čakať, kým použitý filter uschne a môžete odsávačku používať opakovane. V prípade potreby je možné filtre doobjednať. Nosná odsávačka Reer je dodávaná v hygienickom vrecku, teda jepripravená aj na použitie na cestách.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Na vysávač

Materiál

Materiál Plast
Údržba vhodná do umývačky, vhodná pod tečúcu vodu

Súčasť balenia

Súčasť balenia nadstavec na vysávač, hygienický filter, Puzdro
Kód:  HRAls4893
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4013283791493

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03